ΤΟΠΙΚΑ

Η 1η έκθεση Yachting στον Βόλο είναι γεγονός

η-1η-έκθεση-yachting-στον-βόλο-είναι-γεγονός-181278

Πρόσκληση για δηλώσεις συμμετοχής απευθύνει η διοργανώτρια εταιρεία Mact Media Group

Πρόσκληση συμμετοχής στην έκθεση Yachting Βόλο, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 17 Μαΐου στο λιμάνι, απευθύνει η εταιρεία Mact Media Group, που συνδιοργανώνει την έκθεση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Βασικοί υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι ο Δήμος Βόλου και το Επιμελητήριο Μαγνησίας, ενώ η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Τουρισμού, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του ΟΛΒ, της Ενωσης Πλοιοκτητών Επαγγελματικών Τουριστικών Σκαφών Θεσσαλίας «Αργώ», της Ενωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, του Σωματείου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων και Γραφείων «Η Μαγνησία» και του Δικτύου Νησιωτικών Επιμελητηρίων της Ευρωπαϊκής Ενωσης (INSULEUR)’.

Οπως έγινε γνωστό, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να επιβιβαστούν σε σκάφη, κάθε λογής, και να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες είτε της απόκτησης ιδιόκτητου σκάφους, είτε ναύλωσης ενός επαγγελματικού σκάφους, με ή χωρίς πλήρωμα, να γνωρίσουν νέα προϊόντα , να γευθούν τοπικά προϊόντα και γεύσεις και να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις στο πλαίσιο της έκθεσης που έχουν σκοπό την ανάδειξη της περιοχής.

«Στόχος μας είναι να αναδείξουμε το Yachting, τους επαγγελματίες και τον ιδιαίτερο τρόπο τουρισμού που μπορεί κάποιος να πραγματοποιήσει με το Yachting σε όλη τη πανέμορφη Ελλάδα.

Είναι σημαντικό που η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι του Βόλου, καθώς θα συμβάλει στην ενίσχυση της προβολής της περιοχής αλλά και στην τόνωση της επιχειρηματικότητας», ενημερώνει η εταιρεία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο 2110129575 και στο email [email protected] , site www.yachtingandgastronomyvolos.com

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου