ΤΟΠΙΚΑ

Βολιώτης δέχθηκε επίθεση για ένα πακέτο χαρτομάντιλα!

βολιώτης-δέχθηκε-επίθεση-για-ένα-πακέ-179912

Σοβαρά τραυματισμένος από πέτρα που δέχτηκε στο κεφάλι οδηγήθηκε χθες στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο ένας Βολιώτης οικογενειάρχης, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από αλλοδαπό που πουλούσε χαρτομάντιλα σε διασταύρωση του περιφερειακού!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανυποψίαστος οικογενειάρχης οδηγούσε το αυτοκίνητό του στον περιφερειακό δρόμο ενώ στο όχημα επέβαιναν και τα παιδιά του. Στο ύψος της Ιωλκού, το αυτοκίνητο σταμάτησε μόλις άναψε κόκκινο στους φωτεινούς σηματοδότες.

Ένας αλλοδαπός πλανόδιος πωλητής, πλησίασε το αυτοκίνητο με σκοπό να πουλήσει χαρτομάντιλα. Ο οδηγός του αυτοκινήτου απάντησε ότι δεν ενδιαφέρεται και επιχείρησε να συνεχίσει την πορεία του, όταν σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο αλλοδαπός ενοχλημένος από την άρνηση του οδηγού, χτύπησε με γροθιά το παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

Ο οδηγός προκειμένου να μην τρομάξουν τα παιδιά του, τα οποία έκπληκτα, θέλοντας και μη, έγιναν μάρτυρες του συμβάντος, έφυγε συνεχίζοντας την πορεία του. Αφού άφησε τα παιδιά του στο σπίτι, επέστρεψε στο σημείο του συμβάντος και ζήτησε εξηγήσεις από τον αλλοδαπό, ρωτώντας τον για ποιο λόγο δεν σεβάστηκε τον ίδιο και τα παιδιά του και χτύπησε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του, μόλις ο ίδιος αρνήθηκε να αγοράσει χαρτομάντιλα.

Αντί απάντησης, ο αλλοδαπός έσκυψε και εκμεταλλευόμενος την στιγμή, επιτέθηκε στον οδηγό του ΙΧ πετώντας μία πέτρα, η οποία τον πέτυχε κατευθείαν στο κεφάλι.

Όλα συνέβησαν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Ακολούθησε όπως ήταν φυσικό πανικός. Ο οδηγός του αυτοκινήτου αν και αιμόφυρτος μπήκε στο αυτοκίνητό του και κατάφερε να οδηγήσει μέχρι το Νοσοκομείο, αφού πρώτα ειδοποίησε άτομα του οικογενειακού του περιβάλλοντος για ότι του έχει συμβεί.

Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών όπως ήταν φυσικό, στη θέα ενός ανθρώπου που ήταν χτυπημένος στο κεφάλι, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό σήμαναν συναγερμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού έγιναν οι πρώτες εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως το τραύμα του δεν είναι τόσο σοβαρό ώστε να δημιουργήσει άλλου είδους επιπλοκές, δόθηκε εντολή να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία, με τους γιατρούς να θεωρούν πως από θαύμα ο τραυματισμός του δεν ήταν πιο σοβαρός.

Για το συμβάν, έχει ενημερωθεί ήδη η Αστυνομία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου