ΤΟΠΙΚΑ

Εναρξη αιτήσεων για μεταπτυχιακά στο τμήμα Γεωπονίας του Π.Θ.

εναρξη-αιτήσεων-για-μεταπτυχιακά-στο-178987

Ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των ενδιαφερόμενων να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών με τίτλο «Αειφόρος Αγροτική Παραγωγή και Διαχείριση Περιβάλλοντος», που θα λειτουργήσει από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Το πρόγραμμα είναι διάρκειας δύο εξαμήνων και το συνολικό κόστος ανέρχεται στα 2.000 ευρώ.

Η υποβολή των αιτήσεων μπορεί να γίνεται έως 12 Σεπτεμβρίου, στη Γραμματεία του Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.

Το πρόγραμμα αφορά στις εξής κατευθύνσεις: Γενετική Βελτίωση και Βιοτεχνολογία Φυτών με έμφαση στην Παραγωγή Πολλαπλασιαστικού Υλικού και την Ποιότητα Τροφίμων, Φυτική Παραγωγή και Περιβάλλον, Φυτιατρική και Περιβάλλον, Γεωργική Μηχανική – Διαχείριση Φυσικών Πόρων και Διαχείριση Περιβάλλοντος.

Γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Γεωτεχνικών, Πολυτεχνικών και Περιβαλλοντικών Τμημάτων, Τμημάτων Θετικών και Οικονομικών Επιστημών των ΑΕΙ, εφόσον έχουν βαθμό πτυχίου μεγαλύτερο του έξι. Επίσης πτυχιούχοι αντίστοιχων Τμημάτων ΤΕΙ, εφόσον έχουν βαθμό πτυχίου μεγαλύτερο του 6,50 και μετά από επιτυχή εξέταση οκτώ προπτυχιακών μαθημάτων, τα οποία θα επιλεγούν από κατάλογο 12 μαθημάτων για την κάθε κατεύθυνση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου