ΤΟΠΙΚΑ

Σύλληψη 46χρονου στον Βόλο για διακίνηση ηρωίνης

σύλληψη-46χρονου-στον-βόλο-για-διακίνησ-174123

Στα δίχτυα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλεια Λάρισας έπεσε προχθές το απόγευμα 46χρονος Βολιώτης που φέρεται να διακινεί ναρκωτικές ουσίες.

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών από τον δράστη και απόκρυψή τους σε σπίτια του στο Βόλο και στην περιοχή Αλμυρού προς Πτελεό, οι αστυνομικοί, τον εντόπισαν κοντά στο σπίτι του στην πόλη του Βόλου.

Κατά τον έλεγχο, ο δράστης προσπάθησε να τραπεί σε φυγή πεζός, ωστόσο ακινητοποιήθηκε, ενώ από την κατοχή του κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, σε μορφή σκόνης και βράχου, συνολικού βάρους 4,5 γραμμαρίων.

Ακολούθως, σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στα δύο σπίτια του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
– δύο νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης, σε σκόνη συνολικού βάρους 5,7 γραμμαρίων
– 78 ναρκωτικά δισκία
– 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές
– 4 μαχαίρια, τα 3 εκ των οποίων εντός θηκών
– 1 πιστόλι με αμπούλα αερίου

-το χρηματικό ποσό των 290 €.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στην Εισαγγελία Βόλου. Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παραπέμφθηκε να απολογηθεί για τις πράξεις του στον ανακριτή Βόλου, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία.

Επίσης, εναντίον του ασκήθηκε δίωξη για παράνομη κατοχή όπλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να υποστηρίζει ότι κατείχε τα ναρκωτικά για ιδία χρήση. Ο ίδιος έχει απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές αρχές με παρόμοιες πράξεις.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου