ΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη στο Γηροκομείο Βόλου

επίσκεψη-στο-γηροκομείο-βόλου-172693

Το Δ.Σ. του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Νέας Αγχιάλου, ανταποκρινόμενο στο πνεύμα των Χριστουγέννων, αλλά και υπηρετώντας τις αρχές και τη φιλοσοφία του και θέλοντας να αναδείξει την κοινωνική του ευαισθησία σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, πραγματοποίησε επίσκεψη προσφοράς και αγάπης στο Γηροκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση:

“Είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τους ηλικιωμένους που περιθάλπονται με πολύ φροντίδα και ακόμη περισσότερη αγάπη από το προσωπικό του ιδρύματος. Νιώσαμε χαρά και συγκίνηση, όταν διαπιστώσαμε ότι αυτή η κοινωνική ομάδα έχει βρει στοργή σε ένα ζεστό και ανθρώπινο περιβάλλον.

Οι συμπαθέστατοι παππούδες και γιαγιάδες, μας υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά και η κουβέντα μαζί τους υπήρξε ανέλπιστα επικοδομιτική και ευχάριστη. Στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, είναι παρήγορο η ύπαρξη και η άριστη λειτουργία ενός τέτοιου ιδρύματος, με την στήριξη βεβαίως της τοπικής κοινωνίας.
Με την ευκαιρία του ερχομού του νέου χρόνου, ευχόμαστε σε προσωπικό και φιλοξενούμενους, χρόνια πολλά και υποσχόμαστε ότι θα ξανασυναντηθούμε σύντομα”

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου