ΤΟΠΙΚΑ

«Ημέρα Καριέρας 2018» στην ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Βόλου

ημέρα-καριέρας-2018-στην-επασ-οαεδ-βόλο-16546

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση του γραφείου διασύνδεσης της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ «Ημέρα Καριέρας 2018», που πραγματοποιήθηκε στις 9 Μαΐου 2018 στις εγκαταστάσεις της σχολής της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Βόλου.

H εκδήλωση είχε δύο στόχους που δεν ήταν άλλοι από το να φέρει σε επαφή τους σπουδαστές – σπουδάστριες με εκπροσώπους και στελέχη επιχειρήσεων μελών του Επιμελητηρίου Μαγνησίας για γνωριμία και επίτευξη συμφωνιών πρακτικής άσκησης αλλά και επαγγελματικών συνεργασιών για τους αποφοίτους.

Ταυτόχρονα όμως είχε και ως στόχο να ενθαρρύνει και να παροτρύνει τους συμμετέχοντες ώστε έχοντας ως όπλο την μαθητεία να μάθουν να μη διστάζουν, να δοκιμάζουν, να πειραματίζονται, να χρησιμοποιούν νέους τρόπους και μεθόδους και κυρίως να μην απογοητεύονται.

Η εκδήλωση απέσπασε τις άριστες εντυπώσεις και τα συγχαρητήρια των παρευρισκόμενων, γεγονός που δεν θα μπορούσε να συμβεί αν δεν υπήρχε η στήριξη του Επιμελητήριου Μαγνησίας, του Εμπορικού συλλόγου (να υπενθυμίσουμε το πρόσφατο μνημόνιο συνεργασίας με το ΓΔΕΕ ) αλλά και του Σύμβουλου Ψυχικής Υγείας κ Θανάση Κωτούλα.

Οι κκ. Καραλής Βασίλης ως εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και Οντόπουλος Απόστολος πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Βόλου, μετά την ομιλία τους και την συνεργασία με τους σπουδαστές της ΕΠΑΣ παρέλαβαν βιογραφικά των τελειόφοιτων, ώστε οι δύο φορείς να τα προωθήσουν σε επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου