ΤΟΠΙΚΑ

Νερό με το «δελτίο» στην Κουκουράβα

νερό-με-το-δελτίο-στην-κουκουράβα-150331

Κοριάκιασαν κάτοικοι και παραθεριστές της περιοχής

Κοράκιασαν κάτοικοι και παραθεριστές στην Κουκουράβα. Τις τελευταίες μέρες σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν οι κάτοικοι της περιοχής, το δίκτυο ύδρευσης λειτουργεί «με το δελτίο» με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα.

Στην Κουκουράβα τη συγκεκριμένη περίοδο εκτός από τους μόνιμους κατοίκους βρίσκονται και διαμένουν και αρκετοί παραθεριστές που διατηρούν σπίτια στην περιοχή και όπως είναι φυσικό η ζήτηση νερού είναι σημαντικά αυξημένη σε σχέση με άλλες περιόδους. Σε συνδυασμό με το γενικότερο πρόβλημα λειψυδρίας της περιοχής, η κατάσταση τείνει να γίνει εφιαλτική όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι οι κάτοικοι που διαμαρτύρονται καθώς όπως υποστηρίζουν το νερό διοχετεύεται στο δίκτυο με το σταγονόμετρο με αποτέλεσμα να μην μπορούν να γίνουν βασικές λειτουργίες σε ένα νοικοκυριό.

«Βρισκόμαστε στο 2014.Είναι απαράδεκτο να έχουμε στερέψει από νερό και να μην μπορούμε να α καλύψουμε τις βασικές μας ανάγκες. Οι απαντήσεις που παίρνουμε για την αιτία του προβλήματος είναι αντιφατικές, καθώς κάποιοι από τους υπευθύνους αποδίδουν την έλλειψη νερού σε βλάβη, ενώ κάποιοι άλλοι στο πρόβλημα της λειψυδρίας. Όπως και να έχει το πρόβλημα, δεν είναι δυνατόν να υποφέρουν οι δημότες. Επρεπε οι έχοντες την ευθύνη να έχουν προνοήσει έτσι ώστε να μην υποστούμε όλη αυτή την ταλαιπωρία και εμείς και οι επισκέπτες της περιοχής μας» σημείωσε οργισμένος στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ κάτοικος της περιοχής, περιγράφοντας την έκταση του προβλήματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου