ΤΟΠΙΚΑ

Ορκίστηκαν οι υπόλοιποι 8 περιφερειακοί

ορκίστηκαν-οι-υπόλοιποι-8-περιφερειακ-141161

Ορκίστηκαν με πολιτικό όρκο χθες το πρωί, στο γραφείο του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, οι 8 Περιφερειακοί Σύμβουλοι που αποχώρησαν από την προχθεσινή προγραμματισμένη εκδήλωση για την ορκωμοσία της νέας Περιφερειακής Αρχής στο ΔΩΛ.

Στο μεταξύ με ανακοίνωσή της η «Οικολογία Θεσσαλία» επισημαίνει μεταξύ άλλων «ευχόμαστε στη νέα περιφερειακή αρχή κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει και διαβεβαιώνουμε ότι, ως «Οικολογική Θεσσαλία» θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια, ώστε ο ρόλος μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο να είναι εποικοδομητικός και δημιουργικός. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο Κύριος Αγοραστός θα δώσει, αυτή τη φορά, πραγματική προτεραιότητα στα κοινωνικά ζητήματα και θα βάλει την κοινωνία πάνω από όλα.

Θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθειά του για μια Θεσσαλία δίκαιη, ανοικτή, προσβάσιμη και χωρίς ανισότητες, αποκλεισμούς και διακρίσεις, μια Θεσσαλία που θα διακρίνεται από περιβαλλοντική υπευθυνότητα και η οποία θα προάγει ένα νέο πρότυπο, αυτό της βιώσιμης ευημερίας.

Θα είμαστε ενάντια σε κάθε τυχόν προσπάθεια, που θίγει τα συμφέροντα των Θεσσαλών πολιτών, ιδιαίτερα στον τομέα των κοινών δημόσιων αγαθών».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου