ΤΟΠΙΚΑ

Από 1ης Απριλίου κανονικά η λειτουργία SOVEL

από-1ης-απριλίου-κανονικά-η-λειτουργία-s-13865

Διαβεβαιώσεις ότι από 1ης Απριλίου οι εργαζόμενοι της SOVEL θα επιστρέψουν κανονικά στην εργασία τους έδωσαν μέλη της Διοίκησης του Ομίλου της ΣΙΔΕΝΟΡ με τους οποίους συναντήθηκε χθες στην Αθήνα ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος .

Ο κ. Μεικόπουλος επισκέφτηκε την έδρα της ΣΙΔΕΝΟΡ ΑΕ ώστε να ενημερωθεί από τη διοίκηση της εταιρείας για τις εξελίξεις στην εργοστασιακή μονάδα της SOVEL AE και την πρόθεσή της να προχωρήσει σε παύση εργασιών για το μήνα Μάρτιο, θέτοντας σε διαθεσιμότητα το προσωπικό της SOVEL AE.

Στη συνάντηση τα μέλη της διοίκησης του ομίλου έδωσαν διαβεβαιώσεις για την κανονική επαναλειτουργία της μονάδας με όλο το προσωπικό από την 1η Απριλίου 2013.

Μετά τη λήξη της συνάντησης ο βουλευτής Μαγνησίας υπογράμμισε ότι ο ίδιος προσωπικά και το κόμμα του αντιλαμβάνονται τις εύλογες ανησυχίες των εργαζομένων τόσο για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας και για τη συνέχιση στη λειτουργίας του εργοστασίου και επανέλαβε ότι θα είναι εργαζόμενους, αρωγοί στον αγώνα τους για την υπεράσπιση του δικαιώματός τους στην εργασία, του δικαιώματός τους στη ζωή και την αξιοπρέπεια.

Σημειώνεται ότι το προσωπικό της SOVEL στον Αλμυρό βγαίνει σε διαθεσιμότητα από αύριο Παρασκευή 1 Μαρτίου και για τρεις εβδομάδες ενώ επίσης την τέταρτη εβδομάδα θα πάρουν την κανονική τους άδεια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου