ΤΟΠΙΚΑ

Απαντήσεις για τέσσερα ύποπτα κρούσματα αναμένει το Νοσοκομείο Βόλου

απαντήσεις-για-τέσσερα-ύποπτα-κρούσμ-138301

Αρνητικά τα δείγματα για δύο κοριτσάκια, βρέφος και υπερήλικη ~ Eπανέλεγχος για 2,5 μηνών μωρό

«Εξιτήριο» από τους θαλάμους αρνητικής πίεσης του Αχιλλοπουλείου πήραν δύο κοριτσάκια ηλικίας 4 και 7,5 χρόνων αντίστοιχα, καθώς επίσης για βρέφος 11,5 μηνών και υπερήλικη 92 χρόνων, που νοσηλεύονταν προληπτικά ως ύποπτα κρούσματα μέχρι να ανακοινωθούν τα εργαστηριακά αποτελέσματα. Χθες αργά το μεσημέρι το Νοσοκομείο Βόλου ενημερώθηκε από το εργαστήριο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου πως τα δείγματα που είχαν ληφθεί για τα συγκεκριμένα περιστατικά είναι αρνητικά.

Αρνητικό επίσης ήταν το αποτέλεσμα της εξέτασης για 40χρονο άνδρα ο οποίος μετά από οδηγίες του ΕΟΔΥ είχε τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό, όπως ακόμη και για 66χρονο ο οποίος τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με σοβαρή αναπνευστική λοίμωξη, αντιμετωπίζει όμως σύμφωνα με πληροφορίες και άλλα υποκείμενα νοσήματα.

Από χθες σε θάλαμο αρνητικής πίεσης νοσηλεύονται άντρας 39 ετών, 43χρονη, 87χρονος και 84χρονη, από τους οποίους έχουν ληφθεί επιχρίσματα τα οποία εστάλησαν για εργαστηριακό έλεγχο. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων, όπως και για μία 86χρονη που βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό και για ένα μωρό 2,5 μηνών που ζητήθηκε επανέλεγχος, (το πρώτο τεστ ήταν αρνητικό) αναμένονται σήμερα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου