ΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη Αργ. Κοπάνα σε Παλιούρι και Ν. Αγχίαλο

επίσκεψη-αργ-κοπάνα-σε-παλιούρι-και-ν-133808

Το Παλιούρι Διμηνίου επισκέφθηκε ο αντιδήμαρχος περιφερειακών ενοτήτων, Αργύρης Κοπάνας. Ο κ. Κοπάνας συναντήθηκε με τον πρόεδρο Γιάννη Στρούγκη σε εκδήλωση του αναπτυξιακού συλλόγου «Ο Άγιος Νικόλαος» και στη Νέα Αγχίαλο, σε εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του τοπικού συμβουλίου.

Ο Αργύρης Κοπάνας έκανε λόγο για την «αγαστή συνεργασία της δημοτικής αρχής του Αχιλλέα Μπέου με τους προέδρους και συμβούλους των χωριών, αλλά και με τους συλλόγους».

«Η προσπάθεια είναι συλλογική και ο αγώνας κοινός. Όλοι μαζί κερδίζουμε την μάχη της καθημερινότητας και δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για την αναβάθμιση των δημοτικών ενοτήτων. Τα χωριά μας παρόλες τις αντιξοότητες θα παραμείνουν ζωντανά με σεβασμό στην φυσιογνωμία τους και την ταυτότητά τους», υπογράμμισε ο αντιδήμαρχος για να συνεχίσει λέγοντας: «από τον Μάρτιο ξεκινάει νέος κύκλος παρεμβάσεων σε όλα τα χωριά μας. Ήδη, οι πρόεδροι κατέθεσαν στις τεχνικές μας υπηρεσίες τις προτάσεις και τις εισηγήσεις τους και προγραμματίζονται νέες στοχευμένες δράσεις και παρεμβάσεις σε εσωτερική και αγροτική οδοποιία, σε υποδομές, σε κοινόχρηστους χώρους και πλατείες».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου