ΤΟΠΙΚΑ

Κοπάνας: «Φωτίζεται η πλατεία στο Διμήνι»

κοπάνας-φωτίζεται-η-πλατεία-στο-διμή-399303
Mία ακόμη σημαντική παρέμβαση από την δημοτική αρχή του Αχιλλέα Μπέου, βρίσκεται σε εξέλιξη στο Διμήνι και αφορά την εγκατάσταση καινούριου δικτύου φωτισμού τεχνολογίας led στην κεντρική πλατεία.
Ο αντιδήμαρχος περιφερειακών ενοτήτων Δήμου Βόλου, Αργύρης Κοπάνας, που είναι παρών στις εργασίες μαζί με τον πρόεδρο της ΔΚ Διμηνίου, Γιάννη Στρούγκη, μίλησε για ” ένα έργο, που αλλάζει την εικόνα και την όψη της πλατείας στο Διμήνι και μπαίνει τέλος στον ελλειπή φωτισμό, που εγκυμονούσε σοβαρούς κινδύνους εκδήλωσης περιστατικών παραβατικότητας”.
Ο κ. Κοπάνας υπογράμμισε οτι ” ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του Διμηνίου και του προέδρου Γιάννη Στρούγκη βρίσκει ανταπόκριση από την δημοτική αρχή του Αχιλλέα Μπέου. Οι τεχνικές μας υπηρεσίες τμήμα ηλεκτροφωτισμού προβαίνουν στην τοποθέτηση 23 καινούριων φωτιστικών περιμετρικά και εσωτερικά της πλατείας, έτσι ώστε η “καρδιά” του Διμηνίου να λάμψει με περισσότερο φως”.
Ο Αργύρης Κοπάνας, που βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών, Θάνο Θεοδώρου, αναφέρθηκε στις εργασίες, που εκτελούνται προκειμένου να φωταγωγηθεί η πλατεία και αφορούν: την κατασκευή βάσεων για την τοποθέτηση των κολώνων, την κατασκευή υπόγειου δικτύου σωληνώσεων, εντός του οποίου θα διέρχονται οι αγωγοί τροφοδοσίας των φωτιστικών και ο αγωγός γείωσης, την εγκατάσταση πίνακα τροφοδοσίας, την τοποθέτηση των κολωνών, φωτιστικών σωμάτων με λαμπτήρες τύπου led, ενώ διαρκείς θα είναι και οι εργασίες για την ασφαλή και αδιάλειπτη λειτουργία του δικτύου φωτισμού”.
Τέλος, ο αντιδήμαρχος επισήμανε οτι ” ο σχεδιασμός είναι καλαίσθητος και κομψός, η φωτιστική απόδοση θα είναι ποιοτική και παράλληλα θα επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου