ΤΟΠΙΚΑ

Εγκαίνια – ομιλία για Δεξιότητες 2020

εγκαίνια-ομιλία-για-δεξιότητες-2020-130896

Την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου, στις 19.30, πραγματοποιούνται τα εγκαίνια του κέντρου μελέτης και δια βίου μάθησης, Boutique Training Center – Elaeon, στην Ορμινίου 26, στη Νέα Δημητριάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση – πρόσκληση του εκπαιδευτικού κέντρου:

«Θα ακολουθήσει προβολή των προγραμμάτων μας, καθώς και παρουσίαση του ρόλου της εκπαίδευσης για ανάπτυξη δεξιοτήτων για το μέλλον της εργασίας. Επίσης πολλές εκπλήξεις από τους πρώτους μικρούς αποφοίτους του Boutique Junior Chef!

Στο Boutique Training Center πάντα πρωτοπόροι, έχουμε μπει στο χώρο της ανάπτυξης Δεξιοτήτων 2020.

Δώστε στο παιδί σας την δυνατότητα να αποκτήσει τις δεξιότητες που απαιτούνται για το μέλλον της εργασίας του καθώς η δυναμική των εσόδων των νέων θα βασίζονται στα προσόντα και τις δεξιότητες και όχι στην τοποθεσία ή το πτυχίο!!! Το μέλλον της εργασίας είναι …ανταγωνιστικό. Κανείς δεν πρόκειται να πληρώνει έναν εργαζόμενο απλώς επειδή έχει ένα πτυχίο. Το ποσοστό των Ευρωπαίων με πανεπιστημιακό πτυχίο αυξάνεται και ήδη και η Ευρώπη έχει αρχίσει να «δρομολογεί» τις αλλαγές στις δεξιότητες που θα απαιτούνται το 2020.

Η ανάπτυξη αυτών των δεξιοτήτων αποτελεί υπόθεση όλων μας.

Ενημερωθείτε λοιπόν πως μπορείτε να εξασφαλίσετε το καλύτερο για το μέλλον του παιδιού σας, αποφεύγοντας τα υψηλά δίδακτρα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου