ΤΟΠΙΚΑ

Κλείνει 30 χρόνια η ΜΟΤΟΛΕΒ

κλείνει-30-χρόνια-η-μοτολεβ-131015

Διοργανώνει πανελλαδική συνάντηση Enduro στο Πήλιο

Η ΜΟΤΟΛΕΒ με την αφορμή των 30 χρόνων της, θα φιλοξενήσει στις 12,13 και 14 Σεπτεμβρίου την 24η πανελλαδική συνάντηση Enduro στο Βουνό των Κενταύρων, το Πήλιο.

Ο χώρος όπου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση είναι το camping Hellas στην Κάτω Γατζέα και απέχει 17 χιλ. από το Βόλο ακολουθώντας την παραλιακή οδό.

Ο επισκέπτης μπορεί εύκολα να «γυρίσει» όλο το Πήλιο, από τα Χάνια μέχρι το Τρίκερι και από τα Καλά Νερά μέχρι το Χορευτό από χωμάτινες και ασφάλτινες διαδρομές.

Το πρόγραμμα εκτός από εντουροδιαδρομές στο βουνό θα περιλαμβάνει (ενδεικτικά) και: πιστάκι scramble, μοτοεκδρομικά (eduro, on-off, on), βόλτα με τον «Μουτζούρη» το τραινάκι του Πηλίου, ξενάγηση σε ιστορικά μνημεία της περιοχής, πεζοπορίες, ποδηλατικές διαδρομές, μοτοπαιχνίδια, κανό – καγιακ, νυχτερινή κρουαζιέρα, συναυλίες, παρουσιάσεις, προβολές κ.α.

«Σας περιμένουμε να γιορτάσετε μαζί μας τα 30 χρόνια της ΜΟΤΟΛΕΒ και να χαρείτε τις ομορφιές του Πηλίου διασκεδάζοντας με την παρέα σας σε μια εναλλακτική Πανελλήνια Συνάντηση Enduro, δίπλα στη θάλασσα που θα μείνει αξέχαστη!», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου