ΤΟΠΙΚΑ

Φυλάκιση δύο ετών σε ναρκέμπορα

φυλάκιση-δύο-ετών-σε-ναρκέμπορα-122430

Είχε συλληφθεί με μεγάλη ποσότητα χασίς και ηρωίνης μετά από καταδίωξη στη Νέα Ιωνία

Συνολική ποινή φυλάκισης δύο ετών και ενός μηνός επέβαλε προχθές το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 56χρονο Βολιώτη, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και απείθεια.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι κρατούμενος στις φυλακές Τρικάλων για άλλη υπόθεση, μεταφέρθηκε στο Πρωτοδικείο Βόλου για να δικαστεί και καταδικάστηκε για τις δύο κατηγορίες.

Σε έλεγχο στο σπίτι του στις 27 Φεβρουαρίου 2019 αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου είχαν εντοπίσει ποσότητα ηρωίνης βάρους 35,15 γραμμαρίων και χασίς συνολικού βάρους 491,45 γραμμαρίων.

Νωρίτερα για να αποφύγει τη σύλληψη, καθώς αστυνομικοί τον παρακολουθούσαν, ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα με το αυτοκίνητό του και καταδιώχτηκε σε δρόμους στη Νέα Ιωνία.

Ο κατηγορούμενος δικάστηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου μετά από σχετικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου.

Στο δικαστήριο αρνήθηκε να κατονομάσει τους προμηθευτές των ναρκωτικών ισχυριζόμενος ότι δεν γνώριζε τα στοιχεία τους, διέψευσε ότι αποπειράθηκε να διαφύγει της σύλληψης και υποστήριξε ότι ήθελε όλη την προαναφερόμενη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών για ιδία χρήση.

Οι ισχυρισμοί του δεν έγιναν αποδεκτοί από το δικαστήριο.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου