ΤΟΠΙΚΑ

Προσλήψεις στο δήμο Ζαγοράς -Μουρεσίου

προσλήψεις-στο-δήμο-ζαγοράς-μουρεσίο-119210

Προσλήψεις συμβασιούχων και έκτακτου προσωπικού με ημερομίσθιο, αποφάσισε στην τελευταία συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Ζαγοράς – Μουρεσίου.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε η πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας δύο μηνών και η πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με ημερομίσθιο.

Επίσης αποφασίστηκε η συμμετοχή του δήμου σε πρόγραμμα αναχρηματοδότησης Δανείων του Τ.Π.& Δ. και η έκδοση ψηφίσματος σχετικά με τις κινητοποιήσεις των αγροτών.

Στην ίδια συνεδρίαση, αποφασίστηκε η συνδρομή του δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα για το έτος 2016, εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός οικονομικού έτους 2016 της Κ.Ε.ΔΗ.ΖΑ.Μ., έγινε αποδοχή ποσού που αφορά ΣΑΤΑ 2015 ενώ ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα περί αδυναμίας εκτέλεσης εργασιών καθαρισμού αγροτικών και δασικών οδών με ιδία μέσα του Δήμου.

Ακόμη το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Δακοκτονίας 2016, ενώ αποφασίστηκε ομόφωνα και ορίστηκε εκπρόσωπος του δήμου στην τουριστική έκθεση στο Τελ Αβίβ, ο αντιδήμαρχος κ. Απ. Κοντογιώργος.

Τέλος, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα για την έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: Αγροτική οδοποιία δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου, για την έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: Υδρευση Δ.Ε. Ζαγοράς, για την έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: Επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων του δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου και τέλος για την έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: Ανάπλαση πλατείας Αγίου Γεωργίου Ζαγοράς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου