ΤΟΠΙΚΑ

Χορηγίες Εταιρειών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Βόλου

χορηγίες-εταιρειών-στο-κοινωνικό-παν-117307

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης κ. Αναγνώστου – Στάθη Παρασκευή και το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους για την προσφορά τους στην Εταιρεία ΕΔΑ ΘΕΣΣ, Εταιρεία Διανομής Αερίου για την χορηγία δωροεπιταγών για την αγορά τροφίμων και στην Εταιρεία ΜΑΡΤ ΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΥ Α.Ε.Ε (Υποκατάστημα Βόλου) για την χορηγία τροφίμων βασικής ανάγκης.

Όπως ειδικότερα επισημαίνουν, «Η προσφορά σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και σημαντική ειδικά αυτή την χρονική περίοδο όπου το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Βόλου καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια ώστε να εξυπηρετήσει τις τακτικές διανομές των ωφελούμενων αλλά και τις έκτακτες αιτήσεις χορήγησης τροφίμων αδύναμων πολιτών που είναι υπεράριθμες».

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Βόλου συνιστά Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών, η οποία στηρίζει ευπαθείς ομάδες πληθυσμού του Δήμου Βόλου, οι οποίες διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην προσπάθεια υποστήριξης των πολιτών που έχουν ανάγκη, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο τηλ.: 2421055156, ή να αποστείλουν σχετικό email: [email protected].

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου