ΤΟΠΙΚΑ

Διανομή προϊόντων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου

διανομή-προϊόντων-από-το-κοινωνικό-πα-162547

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, με εντολή του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, και με σεβασμό και ενσυναίσθηση αφενός της δύσκολης κατάστασης που αντιμετωπίζουμε όλοι και των προσπαθειών που γίνονται για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορονοϊού COVID-19, τον περιορισμό της διάδοσής του και τη λήψη αναγκαίων μέτρων, αφετέρου ευρισκόμενη πάντα στο πλευρό των πολιτών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινή τους διαβίωση λόγω των συνθηκών φτώχειας, ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Βόλου ότι οι διανομές τροφίμων θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει για κάθε ωφελούμενο.

Σε περίπτωση που κάποιος από τους ωφελούμενους δεν επιθυμεί ή δε δύναται να προσέλθει για την παραλαβή των αγαθών, μπορεί να επικοινωνήσει και να ενημερώσει σχετικά, στο τηλέφωνο 24210 55156 από 07:30 έως 14:30, κατά τις εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης, η ποσότητα των τροφίμων που δικαιούνται οι ωφελούμενοι θα προστεθεί στην επόμενη διανομή που θα πραγματοποιηθεί.

Υπογραμμίζεται, ότι η διανομή θα γίνει με τη λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων και προφυλάξεων, όπως ορίζονται από τη σχετική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ).

Όσον αφορά στην εξυπηρέτηση του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Βόλου, θα γίνεται με ραντεβού, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας από τους ωφελούμενους της εν λόγω δομής και σχετική συνεννόησης με την υπεύθυνη Κοινωνική Λειτουργό στον αριθμό 2421031023, από τις 09:30 έως τις 15:00 κατά τις εργάσιμες ημέρες. Η διαδικασία παροχής υπηρεσιών θα πραγματοποιείται σύμφωνα πάντα με την ως άνω αναφερόμενη ΠΝΠ.

Όσοι επιχειρηματίες επιθυμούν να συμμετέχουν στην προσπάθεια υποστήριξης των πολιτών, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο τηλ.: 2421055156, ή να αποστείλουν σχετικό email: [email protected].

Για την υποστήριξη του Κοινωνικού Φαρμακείου, κατόπιν συνεννόησης στο τηλ: 2421031023 ή αποστολής σχετικού μηνύματος στο email: [email protected].

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου