ΤΟΠΙΚΑ

Εκλεψε τις εντυπώσεις το ελαιόλαδο της Μαγνησίας

εκλεψε-τις-εντυπώσεις-το-ελαιόλαδο-τη-1057029

Πετυχημένη η συμμετοχή του Επιμελητηρίου σε διεθνή έκθεση

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας συμμετείχε και φέτος στη Διεθνή Έκθεση «Olio Capitale 2024», που διοργανώθηκε στην Τεργέστη της Ιταλίας, από 8 έως και 10 Μαρτίου 2024.

Η συγκεκριμένη έκθεση είναι η μεγαλύτερη και πιο σημαντική του είδους της, αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στο κορυφαίας ποιότητας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Εκτός της παρουσίασης λαδιού, ελιάς και γενικά προϊόντων ελιάς, περιλαμβάνει διαγωνισμό λαδιού και συναντήσεις b2b μεταξύ των ενδιαφερομένων.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Αριστοτέλης Μπασδάνης και ο Α’ αντιπρόεδρος Φίλιππος Σαμαλέκος, ενώ υπήρξαν τέσσερις συμμετοχές από τον νομό από τις επιχειρήσεις: CROZANA LTD (επιτραπέζιες ελιές, ελαιόλαδο), Αγροτικός Συνεταιρισμός Πηλίου- Β. Σποράδων (ελιές και λάδι), Κράβαρης Γεώργιος (βότανα, τσάι, χαμομήλι, λουΐζα και μέλι), Ελαιοτριβεία Πηλίου ΚΑΝΤΙΚΟΣ ΑΕΒΕ (ελαιόλαδο).

Έλληνες και ξένοι επίσημοι προσκεκλημένοι, επισκεπτόμενοι το περίπτερο εξέφρασαν τη διάθεση συνεργασίας με τους παραγωγούς, ενώ απένειμαν τα εύσημα για την προσπάθεια που καταβάλλεται με στόχο την αναγνώριση της προστιθέμενης αξίας των Θεσσαλικών προϊόντων.

Στο περιθώριο της έκθεσης, ο κ. Μπασδάνης είχε σειρά επαφών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου