ΤΟΠΙΚΑ

Θρίλερ με τον 50χρονο που τραυματίστηκε με το πατίνι – Δεν θυμόταν τίποτα από το ατύχημα

θρίλερ-με-τον-50χρονο-που-τραυματίστηκε-1056473

Ανδρας εντοπίστηκε σοβαρά τραυματισμένος 20 μέτρα από την πύλη της ΑΓΕΤ – Θρίλερ για τις συνθήκες που χτυπήθηκε – Δεν θυμάμαι τίποτα, είπε στον υπάλληλο του εργοστασίου που τον εντόπισε

Ενα απίστευτο θρίλερ βρίσκεται από χθες σε εξέλιξη αναφορικά με τον σοβαρό τραυματισμό ενός άνδρα, ηλικίας 50 και πλέον χρόνων, ο οποίος κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εντοπίστηκε αιμόφυρτος καταμεσής του δρόμου, 20 περίπου μέτρα από την είσοδο του εργοστασίου της ΑΓΕΤ «Όλυμπος».

Ο άνδρας ήταν σοβαρά χτυπημένος στο κεφάλι, ενώ δίπλα του βρισκόταν ένα ηλεκτρικό πατίνι, στο οποίο επέβαινε πριν το ατύχημα.

Ωστόσο μέχρι χθες το βράδυ παρέμενε άγνωστο αν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που στη συνέχεια τον εγκατέλειψε ή τραυματίστηκε μόνος του, με τις έρευνες της Τροχαίας Βόλου να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες του τροχαίου στον δρόμο Βόλος- Αγριά, καθώς ο ίδιος ο αναβάτης από το σοκ δήλωσε πως δεν θυμάται τίποτα.

Στο σημείο πάντως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΑΚΒ που έσπευσε άμεσα και παρέλαβε τον τραυματία.

Τον άνδρα, που κινούνταν από Αγριά με κατεύθυνση τον Βόλο, εντόπισε αιμόφυρτο καταμεσής του δρόμου υπάλληλος της πύλης του εργοστασίου της ΑΓΕΤ, που είχε εκείνη την ώρα βάρδια. Ήταν γύρω στις 12 και 15 το μεσημέρι όταν έσπευσε στο σημείο βλέποντας και άλλους διερχόμενους οδηγούς να σταματούν αλαφιασμένοι και να σπεύδουν σε βοήθεια.

Ο τραυματισμένος άνδρας σφάδαζε από τους πόνους αλλά είχε τις αισθήσεις του. Ήταν εμφανώς σοκαρισμένος, ωστόσο αδυνατούσε να ενημερώσει πως ακριβώς έπεσε από το ηλεκτρικό πατίνι και αν τον χτύπησε κάποιος ή έχασε την ισορροπία του και στη συνέχεια έπεσε και τραυματίστηκε.

«Ο άνθρωπος ήταν τρομοκρατημένος. Πονούσε πολύ και δεν θυμόταν τίποτα. Είχε χτυπήσει στο κεφάλι και ήταν τρομαγμένος», περιέγραψε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Βύρωνας Αναστασιάδης, υπάλληλος της ΑΓΕΤ που έσπευσε στο σημείο για να συνδράμει τον τραυματία.

Να σημειωθεί πως γύρω από το εργοστάσιο «Ολυμπος» είναι τοποθετημένες κάμερες, γεγονός που σημαίνει πως εφόσον χρειαστεί αυτό το βιντεοληπτικό υλικό μπορεί να αξιοποιηθεί, προκειμένου να εξακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη και τι προκάλεσε τον τραυματισμό του άνδρα, στον δρόμο Βόλου- Αγριάς.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου