ΤΟΠΙΚΑ

Εκπαιδευτική επίσκεψη σε ξενοδοχείο για τους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ

εκπαιδευτική-επίσκεψη-σε-ξενοδοχείο-1053886

Την Τρίτη 5 Μαρτίου 2024, μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου του 1ου ΕΠΑ.Λ. Βόλου και συγκεκριμένα της ειδικότητας Υπάλληλος Τουριστικών Επιχειρήσεων, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο ξενοδοχείο «Φίλιππος», συνοδευόμενοι από την εκπαιδευτικό κ. Ε. Κεχαγιά.

Οι μαθητές /τριες ενημερώθηκαν για θέματα λειτουργίας του ξενοδοχείου και ξεναγήθηκαν στους χώρους της επιχείρησης έχοντας τη δυνατότητα να συνδέσουν την θεωρία με την πράξη και να δουν, μέσα από τη ματιά του εργαζόμενου, τους χώρους ενός ξενοδοχείου.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο την διεύθυνση του ξενοδοχείου, όσο και τους εργαζόμενους και ειδικά τον κ.Βελίτσο, για την θερμή υποδοχή, για την αμεσότητα του με τους μαθητές, τη θέληση του να μοιραστεί τις γνώσεις του και την υπομονή του να απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις των μαθητών/τριων.

Ευχαριστούμε επίσης και για τον προσανατολισμό των μαθητών σε αντίστοιχα επαγγέλματα και σπουδές που σχετίζονται με τον χώρο της φιλοξενίας.

Η άμεση ανταπόκριση που επιδείξατε στο αίτημα μας, για εκπαιδευτική επίσκεψη, στα πλαίσια της σύνδεσης των μαθημάτων με την πραγματικότητα της αγοράς, είναι πραγματικά αξιέπαινη. Ευελπιστούμε να σας βρούμε αρωγούς και στο μέλλον στην προσπάθεια μας να εκθέσουμε ρεαλιστικά στους μαθητές τις συνθήκες εργασίας και τις ανάγκες του ιδιωτικού τομέα» αναφέρεται σε ανακοίνωση του σχολείου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου