ΤΟΠΙΚΑ

Διασωληνωμένος ο 77χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Δημητριάδος

διασωληνωμένος-ο-77χρονος-που-παρασύρθ-1039996

Παρασύρθηκε από ΙΧ στο κέντρο του Βόλου και τραυματίστηκε σοβαρά

Συναγερμός σήμανε χθες αργά το απόγευμα στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος ένας 77χρονος Βολιώτης, που παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο, τύπου τζιπ.

Ο 77χρονος υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται πολύ σοβαρή από τους γιατρούς, γι’ αυτό και διασωληνώθηκε αμέσως και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, προκειμένου να τεθεί υπό στενή παρακολούθηση.

Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό δίνουν πραγματικά μάχη, ώστε τα επόμενα 24ωρα να σταθεροποιηθεί η κατάσταση του τραυματία και να μην χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην καρδιά του Βόλου, λίγα μέτρα μετά τον φωτεινό σηματοδότη, στη συμβολή των οδών Δημητριάδος με Ιωλκού.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο 77χρονος, στο ύψος της πλατείας πανεπιστημίου, επιχείρησε να διασχίσει πεζός τον δρόμο κάθετα για να περάσει απέναντι. Εκείνη την ώρα τον δρόμο διέσχιζε αυτοκίνητο, που τον παρέσυρε και τον έριξε στο οδόστρωμα.

Στο σημείο έσπευσαν διερχόμενοι περαστικοί ενώ σταμάτησαν και αρκετοί οδηγοί, όπως και ο οδηγός του αυτοκινήτου που τον παρέσυρε.

Ειδοποιήθηκε αμέσως ασθενοφόρο, ενώ κλήθηκε η δημοτική αστυνομία προκειμένου να ρυθμίσει την κυκλοφορία. Ο τραυματίας κείτονταν στο οδόστρωμα αιμόφυρτος. Οι διασώστες- πλήρωμα του ασθενοφόρου τον παρέλαβαν για να τον μεταφέρουν στο Αχιλλοπούλειο.

Για το τροχαίο ενημερώθηκε επίσης η Τροχαία Βόλου, η οποία θα λάβει καταθέσεις, προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η παράσυρση του 77χρονου.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου