ΤΟΠΙΚΑ

Αχ. Μπέος σε ΠΑΣΟΚ: «Εμείς αφεντικά έχουμε τη συνείδηση, την αξιοπρέπειά μας και τους πολίτες»

αχ-μπέος-σε-πασοκ-εμείς-αφεντικά-έχου-1038054

Τη δική του απάντηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας έδωσε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

Χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του αναφέρεται:

«Συμφωνούμε απόλυτα και προσυπογράφουμε τη διαπίστωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας ότι ο «ο Βόλος δεν είναι τσιφλίκι κανενός». Άλλωστε αυτό δεν ανέχτηκε ο λαός (και) της πόλης μας και τους έστειλε εκεί που είναι. Και ακόμα θυμάται πως μεταχειρίστηκαν στα χρόνια της παντοδυναμίας τους τη χώρα σαν τσιφλίκι τους και ακόμα πληρώνουμε τα πολιτικά και οικονομικά εγκλήματα που διέπραξαν.

Πάντως θαυμάζουμε το θράσος τους να παραδίδουν μαθήματα δημοκρατίας. Σε κάθε περίπτωση και για να μην κουράζονται, κι αυτοί και τα Κασσελόπαιδα , τους υπενθυμίζουμε ότι εμάς εξέλεξε ο λαός για τρίτη συνεχή θητεία για να διαχειριστούμε τα πράγματα της πόλης. Ο λαός και όχι τα κόμματα. Κανένα κόμμα. Γι αυτό και ας μην κάνουν τέτοιες επικλήσεις. Το αυτάκι το δικό τους μπορεί να τους το τραβάνε οι κομματικοί τους ινστρούχτορες. Και να τους ρίχνουν σφαλιάρες οι διάφοροι κομισάριοι. Εμείς αφεντικά έχουμε μόνο τη συνείδηση και την αξιοπρέπειά μας και βέβαια τους πολίτες κι όχι το κάθε κομματόσκυλο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου