ΤΟΠΙΚΑ

Νέος πρόεδρος στους Παιδοπολίτες ο Νίκος Τσούκας

νέος-πρόεδρος-στους-παιδοπολίτες-ο-νί-1027528

Νέο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο απέκτησε ο Σύλλογος Αποφοίτων Παιδοπόλεων με πολλά από τα μέλη του να παραμένουν ίδια. Στις αξιοσημείωτες αποχωρήσεις η επί σειρά πολλών ετών πρόεδρος, εμπνεύστρια και ψυχή του Συλλόγου, Κλεοπάτρα Τσακίρη – Χατζηαγγέλου, καθώς και του Αντιπροέδρου, Γιώργου Κοσμίδη.

Ενώ ενισχυμένη είναι η παρουσία των Αποφοίτων της Αθήνας, αφού τη θέση του νέου Αντιπροέδρου αναλαμβάνει ο Νίκος Φούκας.

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Αποφοίτων Παιδοπόλεων που θα έχει τετραετή θητεία και προέκυψε μετά τις εκλογές της 17ης Δεκεμβρίου 2023, έχει ως εξής:

  1. ΤΣΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ
  1. ΦΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
  1. ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΚΟΣΜΑΣ, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
  1. ΝΙΚΟΥ ΞΑΝΘΗ, ΑΝΑΠΛ.ΓΕΝ.ΓΡΑΜ.
  1. ΜΑΝΙΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΤΑΜΙΑΣ
  1. ΚΑΡΑΤΣΑΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΕΛΟΣ
  1. ΚΟΥΤΣΟΣΠΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΕΛΟΣ

Με ικανοποιητική συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν στις εκλογές, που διεξήχθηκαν στον φιλόξενο χώρο του Πνευματικού Κέντρου της Ι.Μ.Δ., στον Βόλο, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου. Όπως είναι γνωστό, ο Σύλλογος είναι Πανελλήνιος και έχει μέλη από όλα τα μέρη της χώρας. Για τον λόγο αυτό θεωρείται πολύ μεγάλη επιτυχία το γεγονός ότι επί 309 εγγεγραμμένων μελών, ψήφισαν 105.

Το νέο Συμβούλιο ευχαριστεί όλους τους Απόφοιτους που τους τίμησαν με την παρουσία τους και την ψήφο τους.

Επίσης ευχαριστεί θερμά την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος για την παραχώρηση της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου και ιδιαίτερα τον εξυπηρετικό και ευχάριστο Νεκτάριο. .

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Αποφοίτων Παιδοπόλεων θα συνεδριάσει με τη νέα του σύνθεση αμέσως μετά τα Χριστούγεννα, προκειμένου να ιεραρχήσει τις δραστηριότητές του, να αποφασίσει για μια σειρά επείγοντα ζητήματα, πάντοτε με βάση τις αρχές και τους σκοπούς που θέτει το καταστατικό του Συλλόγου

Ήδη έγινε ο ορισμός της Κυριακής 21 Ιανουαρίου 2024, ημερομηνίας κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί η Χειμερινής συνάντησης των Αποφοίτων, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και βράβευση του «Παιδοπολίτη της χρονιάς 2022».

Η όλη εκδήλωση, την οποία αναμένεται να τιμήσουν με την παρουσία τους Απόφοιτοι από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, θα είναι αφιερωμένη στην απελθούσα Πρόεδρο, Κλεοπάτρα Τσακίρη – Χατζηαγγέλου.

Τα γραφεία του Συλλόγου στην Παιδόπολη «Αγία Σοφία» είναι ανοικτά στα μέλη, στους φίλους και στους αποφοίτους, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 5.00 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ. Μέλη του νέου Δ.Σ. θα είναι εκεί και θα τους περιμένουν να συζητήσουν θέματα που τους απασχολούν, να καταθέσουν νέες προτάσεις και γενικότερα να συμβάλουν με την παρουσία τους στη σύσφιξη των μεταξύ των σχέσεων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου