ΤΟΠΙΚΑ

Φθινόπωρο στη χώρα των Αργοναυτών, η καμπάνια τουριστικής προβολής

φθινόπωρο-στη-χώρα-των-αργοναυτών-η-κα-1010771

Με φωτογραφίες και βίντεο από τον Βόλο, τη Μακρινίτσα και την Πορταριά ο Δήμος απευθύνει φθινοπωρινό προσκλητήριο σε επισκέπτες

«Φθινόπωρο στην χώρα των Αργοναυτών. Φθινόπωρο στον Βόλο και το Πήλιο! Το ταξίδι αρχίζει και τελειώνει εδώ». Με αυτό το μήνυμα να συνοδεύει αναρτήσεις φωτογραφιών και βίντεο από τον Βόλο αλλά και χωριά του Πηλίου, όπως η Μακρινίτσα και η Πορταριά, ο Δήμος ξεκίνησε δυναμική τουριστική προβολή μέσω των social media απευθύνοντας φθινοπωρινό προσκλητήριο σε επισκέπτες.

«Η πόλη επανήλθε μετά τις πλημμύρες, οι επιχειρήσεις λειτουργούν κανονικά και οι επισκέπτες μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του μαγευτικού φθινοπώρου στον τόπο μας, που είναι προορισμός τεσσάρων εποχών», τονίζει η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Γεωργία Μποντού Τοκαλή.

Μέσα από συνεχόμενες αναρτήσεις, η καμπάνια θα συνεχιστεί και το επόμενο χρονικό διάστημα και θα κορυφωθεί για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς οπότε και ο Βόλος ετοιμάζεται να λάμψει.

Γεωργία Μποντού Τοκαλή: Οι επιχειρήσεις λειτουργούν κανονικά και οι επισκέπτες μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του μαγευτικού φθινοπώρου στον τόπο μας, που είναι προορισμός τεσσάρων εποχών

Μάλιστα, η κ. Μποντού ετοιμάζεται να απευθύνει προσωπική επιστολή προς τις Ενώσεις Τουριστικών Πρακτόρων της χώρας για να τους ενημερώνει για την επάνοδο της πόλης στην κανονικότητα, προκειμένου με τη σειρά τους να ενημερώσουν τα μέλη τους ότι ο Βόλος και το Πήλιο προσφέρονται για εκδρομές και για μαθητικό τουρισμό.

Αυτή την περίοδο, από το τμήμα Τουρισμού του Δήμου Βόλου, ετοιμάζεται η αποστολή για την έκθεση Philoxenia, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και η έρευνα για την τουριστική κίνηση την περίοδο 2022- 2023. Παράλληλα με τα ερωτηματολόγια, φορείς του τουρισμού έχουν λάβει και πρόσκληση να καταθέσουν προτάσεις και απόψεις για το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της επόμενης περιόδου, το οποίο αναμένεται να «κλειδώσει» σε συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής στα μέσα περίπου του μήνα.

«Ως Δήμος Βόλου είμαστε δίπλα στους επαγγελματίες του τουρισμού, αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα, τις αγωνίες και τις ανάγκες τους και μέσα από τη δυναμική προβολή του προορισμού μας στις αγορές στοχεύουμε στην τόνωση της τοπικής οικονομίας», σημείωσε η κ. Μποντού Τοκαλή.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου