ΤΟΠΙΚΑ

Σταματούν οι καθαρισμοί των δρόμων στον Βόλο – Ο λόγος που ανακοίνωσε ο δήμαρχος

σταματούν-οι-καθαρισμοί-των-δρόμων-στ-1010754

Σταματούν οι καθαρισμοί των δρόμων από τον δήμο Βόλου, όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου του δημάρχου, καθώς τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα που αφήνονται από τους πολίτες καθιστούν το έργο της δημοτικής αρχής μη αποτελεσματικό.

Χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Δυστυχώς και παρά τις επανειλημμένες και σε όλους τους τόνους διατυπωμένες εκκλήσεις μας, για λόγους που δεν μας είναι εύκολα κατανοητοί πολλοί δημότες αρνούνται να συνεργαστούν για την ολοκλήρωση της μεγάλης και επίπονης προσπάθειας για τον καθαρισμό των δρόμων της πόλης από τις λάσπες, μετά τις πρόσφατες πλημμύρες.

Και όμως η συνεργασία που ζητήθηκε είναι τόσο απλή και ανώδυνη γι αυτούς. Να απομακρύνουν απλώς τα αυτοκίνητά τους από τους δρόμους που επιχειρείται ο καθαρισμός, ώστε να είναι δυνατή η εργασία των ειδικών συνεργείων.

Κατόπιν αυτών και με δεδομένη την αντικειμενική αδυναμία το έργο μας να είναι απόλυτα αποτελεσματικό, αναστέλλουμε την προσπάθεια αυτή και πλέον οι δημότες που πραγματικά επιθυμούν να καθαριστούν οι δρόμοι που διαμένουν ας αναλάβουν την πρωτοβουλία να συνεννοηθούν μεταξύ τους, να ορίσουν ημέρα και ώρα που θα έχουν απομακρύνει όλα τα αυτοκίνητα από εκεί κι εμείς ευθύς αμέσως θα παρέμβουμε για τον καθαρισμό.

Είναι πλέον αναγκαστική η επιλογή αυτή και δυστυχώς υπαγορεύεται από την αδιαφορία ορισμένων που θα επιβαρύνει τη ζωή των πολλών».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου