ΤΟΠΙΚΑ

Δήλωση του Δημήτρη Κουρέτα για την εκλογή του: «Δεν μπορώ να πανηγυρίσω γιατί η Θεσσαλία είναι πληγωμένη»

δήλωση-του-δημήτρη-κουρέτα-για-την-εκλ-1004645

«Δεν υπάρχουν κόμματα, αλλά μία Θεσσαλία για όλους» ανέφερε χαρακτηριστικά

Σε θρίαμβο εξελίχθηκε η αναμέτρηση για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με τον Δημήτρη Κουρέτα να εκλέγεται περιφερειάρχης και μάλιστα πανηγυρικά.

Στη δήλωση που έκανε ο κ. Κουρέτας, αφού ευχαρίστησε όλους τους ψηφοφόρους του και τους συνεργάτες του, ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Ο συνδυασμός μας απευθύνθηκε σε όλους τους Θεσσαλούς, ανεξαρτήτως κόμματος. Παρόλα αυτά δεν θα πανηγυρίσω τη σημερινή μου νίκη, καθώς η Θεσσαλία αυτή τη στιγμή είναι πληγωμένη. Πρώτος μου στόχος εξαρχής ήταν να κερδίσω την αξιοπιστία για την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Δεν υπάρχουν κόμματα, αλλά μία Θεσσαλία για όλους. Οι θεομηνίες που προηγήθηκαν, έβαλαν τον μεγεθυντικό φακό στα προβλήματα που αντιμετώπιζε η Περιφέρεια».

Επιπλέον, ο νέος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κάλεσε όλους τους πολίτες που το επιθυμούν, να επισκέπτονται το γραφείο του.

Τέλος ανέφερε ότι παρότι θα αναλάβει καθήκοντα από την 1η Ιανουαρίου του 2024, θα κάνει ότι είναι δυνατόν αυτό το δίμηνο, να σταθεί στο πλευρό των χωριών της Θεσσαλίας, στα οποία ακόμη υπάρχουν άνθρωποι χωρίς σπίτι, παλεύοντας για την επιβίωσή τους. Την επόμενη εβδομάδα μάλιστα, όπως δήλωσε, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις πληγείσες περιοχές.

*Φωτογραφία από onlarissa.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου