ΤΟΠΙΚΑ

Απ. Ριζόπουλος: «Παπαπέτρος pass»

απ-ριζόπουλος-παπαπέτρος-pass-995827

του Απόστολου Ριζόπουλου, υποψηφίου δημάρχου με τη Λαϊκή Συσπείρωση Βόλου

Στην ακόλουθη δήλωση προέβη ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου, με τη Λαϊκή Συσπείρωση, κ. Απόστολος Ριζόπουλος, στην οποία κάνει λόγο για αντιλαϊκή πολιτική από τον επίσης υποψήφιο δήμαρχο Βόλου, κ. Νίκο Παπαπέτρο.

Στην δήλωσή του, αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Μετά τα «χουβαρδαλίκια» του Μπέου με τα αρνιά και τα κατσίκια και το «τζάμπα» νερό για τον Σεπτέμβρη (ποιο νερό;), τώρα παίζει και το «Παπαπέτρος pass». Η «Συμμαχία για τον Βόλο» ξεπέρασε κάθε όριο! Προσβάλλουν τη νοημοσύνη του Βολιώτικου λαού! Τάζουν 300 € επίδομα με κοινωνικά κριτήρια! Στην ίδια γραμμή με την κυβέρνηση εμπαίζουν τις λαϊκές οικογένειες, που ζουν σε πλήρη ανέχεια, στην ανεργία και στην εκμετάλλευση, από την πολιτική που εφάρμοσαν εδώ και χρόνια όλες οι κυβερνήσεις.

Η «Συμμαχία για τον Βόλο» είναι στην ίδια αντιλαϊκή ρότα! Ποτέ δεν έχει ασκήσει οποιαδήποτε κριτική στη ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για την εγκληματική πολιτική τους, που, όπως αποδείχτηκε και από τις πρόσφατες καταστροφές, τσακίζει τα δικαιώματα και απειλεί τη ζωή του λαού.

Ο μπροστινός του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ δίνει τα διαπιστευτήριά του και στη σημερινή κυβέρνηση, στην οποία πρόλαβε πρώτος – πρώτος να της δώσει και τα συχαρίκια για την επανεκλογή της. Δεν είναι τυχαίο, που σήμερα, ημέρα απεργίας, δεν έχει αρθρώσει κουβέντα για το νέο αντεργατικό έκτρωμα που προβλέπει δουλειά μέχρι και 13 ώρες τη μέρα, μια άθλια «κανονικότητα», που εξαναγκάζει τους εργαζόμενους να κάνουν δυο και τρεις δουλειές, σε «λευκό χαρτί» και «κατά παραγγελία», ανάλογα με τις ορέξεις και τα συμφέροντα της εργοδοσίας, για να αντιμετωπίσουν την ακρίβεια, τη φορομπηξία, την εμπορευματοποίηση των πάντων.

Οι «μαυρογυαλούρικες» υποσχέσεις και τα «θα…θα…θα» του Παπαπέτρου θα πέσουν στο κενό γιατί ο λαός του Βόλου έχει αξιοπρέπεια. Γιατί δεν του αρκούν τα ψίχουλα των pass! Ξέρει να αγωνίζεται για τις πραγματικές και σύγχρονες ανάγκες του, για μισθούς και συντάξεις που θα ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες του, για δημόσια δωρεάν υγεία, με κρατικές δομές με την πρόσληψη του αναγκαίου υγειονομικού προσωπικού, για υποδομές που θα του διασφαλίζουν και τις ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης και την προστασία της ζωής του.

Σ’ αυτόν τον δρόμο, του αγώνα και της διεκδίκησης, η Λαϊκή Συσπείρωση Βόλου θα καταθέσει τη δύναμη που θα της δώσει ο λαός του Βόλου στις 8 του Οκτώβρη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου