ΤΟΠΙΚΑ

Αργυρώ Κουκουσέλη: Με τρόπο ουσιαστικό για να συμβάλλω στο όραμα του Αχ. Μπέου

αργυρώ-κουκουσέλη-με-τρόπο-ουσιαστικ-1001263

«Εκεί που οι άλλοι βλέπουν εμπόδια, ο δήμαρχος βλέπει λύσεις»

Το δικό της ληθαράκι στο έργο της δημοτικής αρχής του Αχιλλέα Μπέου θέλει να προσφέρει η Αργυρώ Κουκουσέλη που κατέρχεται στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική» με επικεφαλής τον Αχ. Μπέο.

Η ίδια έχοντας ενεργό ρόλο στην πολιτική και κοινωνική ζωή, καθώς διατελεί πρόεδρος της τοπικής κοινότητας των Κάτων Λεχωνίων, αλλά και πρόεδρος του αθλητικού ποδοσφαιρικού συλλόγου Ενωση Λεχωνίων ΝΗΛΕΑΣ, κατέρχεται δυναμικά για μία θέση στο δημοτικό συμβούλιο.

Η ίδια συστήνεται στους δημότες αναφέροντας τα εξής:

«Γεννήθηκα στο Βόλο το 1982 και διαμένω μόνιμα στα κάτω Λεχώνια δ. Αρτεμιδος. Διατηρώ κτηνιατρείο στην Αγριά Βόλου τα τελευταία 15 χρόνια. Είμαι μητέρα δύο αγοριών 14 και 12 χρονών. Γνώστης αγγλικών με πτυχία από τα πανεπιστήμια του Cambridge και του Michigan στο ανώτατο επίπεδο, καθώς και πιστοποιήσεις Γαλλικών από το Γαλλικό Ινστιτούτο Βόλου.

Διαθέτω δίπλωμα διδασκαλίας Λατινοαμερικάνικων και Ευρωπαϊκών κοινωνικών χορών και ασημένιο μετάλλιο σε πανελλήνιους αγώνες αθλητικού χορού στην κατηγορία hip-hop. Σπούδασα 4 χρόνια μουσική και υπήρξα μέλος της θεατρικής ομάδας του γαλλικού ινστιτούτου Βόλου επί δύο χρόνια.

Είμαι κόρη του Ι. Κουκουσελη κτηνιάτρου και τ. προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου και της εκλιπούσης Θεοδώρας Εξάρχου, βιολόγου τ. διευθύντριας 2ου Γυμνασίου Βόλου και αθλητικού Γυμνασίου.

Έχοντας ως εφόδια την εμπειρία μου ως πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κάτω Λεχωνίων, την εμπειρία μου ως διοικητικό μέλος αθλητικών συλλόγων, την επιστήμη μου που άπτεται θεμάτων όπως η φιλοζωΐα, η διαχείριση των αδέσποτων και η δημόσια υγεία, την ευλογία της γονεϊκότητας και την καθημερινότητα του ελεύθερου επαγγελματία, επιθυμώ να μου κάνετε την τιμή να με στηρίξετε ώστε να συνεχίσω να υπηρετώ με τρόπο ουσιαστικό, όπως τώρα, το κοινό συμφέρον και με συγκεκριμένες ιδέες που έχω να συμβάλλω εκ νέου στο έργο που η δημοτική αρχή του Αχιλλέα Μπέου έχει οραματιστεί και εξελίσσει.

Είναι γεγονός πως εκεί που άλλοι βρίσκουν εμπόδια ο δήμαρχός μας βλέπει λύσεις και τις υλοποιεί! Μαζί με το δήμαρχο των έργων, της αυθεντικότητας και της ανάπτυξης!»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου