ΤΟΠΙΚΑ

Ν. Παπαπέτρος: Νέα προβοκάτσια από τον συνδυασμό Μπέου

ν-παπαπέτρος-νέα-προβοκάτσια-από-τον-σ-1001257

Αποδεικνύει τον πανικό του για την εκλογική αποτυχία ισχυρίζεται με αφορμή τις καταγγελίες για άγρα ψήφων στα σχολεία

Για νέα προβοκάτσια με σκοπό τον εκφοβισμό και τη δημιουργία κλίματος έντασης στον δρόμο προς την κάλπη, καταγγέλλει τον συνδυασμό του Αχ. Μπέου, ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου κ. Νίκος Παπαπέτρος, με αφορμή την επιστολή του απερχόμενου δημάρχου προς τον υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη. Ο κ. Παπαπέτρος σημειώνει σε δήλωσή του ότι η ενέργεια αυτή, που έρχεται μετά την επιστολή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου και Εφετών Λάρισας, αποδεικνύει τον πανικό που διακατέχει την παράταξη Μπέου για την εκλογική του αποτυχία.

Η δήλωση του κ. Παπαπέτρου:

«Ο συνδυασμός του απερχόμενου δημάρχου Βόλου, συνεχίζοντας τις προβοκατόρικες ενέργειες με σκοπό τον εκφοβισμό και τη δημιουργία ψευδών εντυπώσεων, απέστειλε σήμερα στον Υπουργό Παιδείας κ. Πιερακάκη επιστολή, αναφέροντας ότι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί του συνδυασμού μας διανέμουν ψηφοδέλτια, εντός των σχολικών συγκροτημάτων, σε ψηφοφόρους μαθητές. Αποφεύγοντας βέβαια πάλι, επειδή ακριβώς τίποτα απ’ αυτά δεν συμβαίνει, να κατονομάσουν τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους μας που δήθεν προβαίνουν σ’ αυτές τις ενέργειες. Όπως και προχθές, που απηύθυναν επιστολή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου και Εφετών Λάρισας, ισχυριζόμενοι ότι δικαστικοί αντιπρόσωποι φιλικά προσκείμενοι σε μένα προτίθενται να αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα, ακυρώνοντας ψηφοδέλτια του συνδυασμού τους. Και πάλι όμως χωρίς αναφορά σε ονόματα.

Η κοινοποίηση επιστολών σε δημόσιες αρχές και υπηρεσίες, χωρίς παράθεση κανενός αποδεικτικού στοιχείου που να υποστηρίζει τις καταγγελίες, εκτός ότι συνιστά σαφέστατη συκοφαντική δυσφήμηση, καταδεικνύει και την πραγματική βούληση αυτών που προβαίνουν σ’ αυτές τις ενέργειες. Που δεν είναι άλλη από τη δημιουργία κλίματος έντασης και δικαιολόγησης της εκλογικής τους αποτυχίας. Η οποία είναι βέβαιη και αποδεικνύεται από τον πανικό τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου