ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ο Χαρ. Πάσχος για το μπάζωμα του ρέματος στον Αγ. Γεώργιο

ο-χαρ-πάσχος-για-το-μπάζωμα-του-ρέματος-547409

«Φαρσοκωμωδία» χαρακτηρίζει τη συζήτηση επί του θέματος που αφορά στο μπάζωμα ρέματος στην περιοχή του Αγ. Γεωργίου στο Δήμο Ρήγα Φεραίου, θέμα για το οποίο υπήρξε καταγγελία κατά δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Χαρ. Πάσχος.

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Πάσχος επικρίνει το δήμαρχο Δημ. Νασίκα ότι ουσιαστικά επιχείρησε να παρέχει κάλυψη στο συνεργάτη του, ενώ αντιθέτως εξάρει τη στάση των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας κ.κ. Β. Παρσά και Ε. Κουραβέλα, επειδή όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του, δήλωσαν πρόθυμοι να καταθέσουν και ενόρκως για τα στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι υπήρξε παράβαση στο θέμα των εργασιών στην συγκεκριμένη αγροτική περιοχή.

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας εξάλλου επιτίθεται στη δημοτική αρχή, διότι η συζήτηση επί του επίμαχου θέματος καθυστέρησε με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν οι εκπρόσωποι ΜΜΕ που ήταν παρόντα για να καταγράψουν το θέμα.

Τέλος επαναφέρει το έγγραφο που απέστειλε η Διεύθυνση των Τεχνικών Υπηρεσιών, Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας του Δήμου, μόλις έγινε γνωστή η παρέμβαση χωματουργικής φύσεως με μηχανήματα του Δήμου, σε δημοτική έκταση στη θέση Καπνοτόπια Αγίου Γεωργίου και το αίτημα για αποκατάσταση με δαπάνες του δημοτικού συμβούλου που προέβη στις εργασίες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου