ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Προβολή της Σκιάθου στην Ευρώπη

προβολή-της-σκιάθου-στην-ευρώπη-685452

Η συμμετοχή σε τέσσερις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις καταγράφονται στο πρόγραμμα του Δήμου Σκιάθου στη διάρκεια του Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, η ιθύνοντες της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Σκιάθου, αναφέρουν ότι για τον μήνα Φεβρουάριο ο Δήμος Σκιάθου θα συμμετέχει στις εξής τουριστικές εκθέσεις στο εξωτερικό: Στις 13 έως 15 Φεβρουαρίου προγραμματίζεται η συμμετοχή του νησιού στην έκθεση Grekland Panorama που θα πραγματοποιηθεί στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, στο διάστημα από τις 19 έως τις 22 Φεβρουαρίου σειρά έχει η συμμετοχή του νησιού στη διεθνή τουριστική έκθεση IFT 2015, που θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι.

Στη συνέχεια, από τις 12 έως τις 14 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η έκθεση Holiday and spa στη Σόφια της Βουλγαρίας, όπου το νησί θα συμμετέχει μέσω της Περιφέρειας και από 19 έως 22 Φεβρουαρίου, ακολουθεί συμμετοχή του Δήμου στην έκθεση Holiday World μέσω της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Οι επιχειρηματίες που διατηρούν τις επιχειρήσεις τους στη Σκιάθο και επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στις συγκεκριμένες τουριστικές εκθέσεις καλούνται να επικοινωνήσουν, για περαιτέρω πληροφορίες, με το αρμόδιο γραφείο του Δήμου Σκιάθου. Τα τηλέφωνα πρόσβασης είναι 2427350104, Νίκος Τασιόπουλος και 6977081444 Παναγιώτης Διολέττας, πρόεδρος της επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του νησιού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου