ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Βρέθηκε η 51χρονη που είχε εξαφανιστεί

βρέθηκε-η-51χρονη-που-είχε-εξαφανιστεί-687109

Μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου

Ευτυχή κατάληξη είχε η αναζήτηση της 51χρονης Αλοννησιώτισσας, η οποία δεν είχε δώσει σημεία ζωής από χθές το πρωί, όταν έφυγε από το σπίτι της.

Η γυναίκα, η οποία είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών, εντοπίστηκε σήμερα, στις 7.30 το πρωί, σχεδόν ένα 24ωρο μετά, κοντά στην περιοχή Ρουσούμ Γιαλός, από ομάδα αστυνομικών, πυροσβεστών, εθελοντών και συγγενών, που την αναζητούσαν.

Η γυναίκα, η οποία χαίρει άκρας υγείας, μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Περιφερειακό Ιατρείο του νησιού και επέστρεψε κατόπιν στο σπίτι της.

Πολλοί κάτοικοι της Αλοννήσου κινητοποιήθηκαν άμεσα μόλις έγινε γνωστή η είδηση της εξαφάνισης και συνέδραμαν τις προσπάθειες των τοπικών σωμάτων ασφαλείας, των οικείων και συγγενών της γυναίκας, προκειμένου να βρεθεί έγκαιρα.

Ο δήμαρχος του νησιού Πέτρος Βαφίνης, εξέδωσε ανακοίνωση, μετά την επιτυχή έκβαση της προσπάθειας, απευθύνοντας θερμές ευχαριστίες σε «όλους τους κατοίκους του νησιού, την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, το Λιμενικό και το Σώμα των Εθελοντών Σαμαρειτών Ερυθρού Σταυρού για την άμεση κινητοποίησή τους».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου