ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία “Στου τραγουδιού την όχθη»

συναυλία-στου-τραγουδιού-την-όχθη-184421

Μια μουσική εκδήλωση στο πλαίσιο του εορτασμού των 15 χρόνων την Εστουδιαντίνας αλλά και της συνεργασίας των Μπάμπτη Τσέρτου και του Αντρέα Κατσιγίαννη θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014 στις 21:00 στο Ανοιχτό θέατρο «Μπούρτζι» της Σκιάθου.

Ο Μπάμπης Τσέρτος, ήταν ο πρώτος επίσημος καλεσμένος της περίφημη πλέον ορχήστρας ” Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας”, της οποίας εμπνευστής και ιδρυτής είναι ο Ανδρέας Κατσιγιάννης, συμμετέχοντας στην πρώτη της συναυλία πριν από 15 χρόνια στο ανοιχτό θέατρο της Νέας Ιωνίας Βόλου.

Σταθεροί συνοδοιπόροι έκτοτε, στους δίσκους της Εστουδιαντίνας, στους δίσκους του Μπάμπη και του Ανδρέα, μαζί έζησαν και κατέγραψαν ωραίες μουσικές στιγμές και σπουδαίες ερμηνείες, οι οποίες συνεχίστηκαν και συνεχίζονται μέχρι σήμερα σε χώρους καθαρά συναυλιακούς (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Ηρώδειο θέατρο) και άλλους ζεστούς χώρους σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Μαζί τους ο κορυφαίος Έλληνας δεξιοτέχνης του βιολιού και πρωτεργάτης της Εστουδιαντίνας Κυριάκος Γκουβέντας, η σπουδαία νεαρή Βολιώτισσα τραγουδίστρια Ελεάννα Βαρελά, ο ανερχόμενος τραγουδοποιός Απόστολος Μόσιος σε ρόλο μουσικού και ερμηνευτή, ο Φίλιππος Ρέτσιος στο κοντραμπάσο και το πιάνο, ο Γιάννης Τσέρτος στο ακορντεόν και το πιάνο, και ο Κώστας Γεδίκης, σολίστας εγχόρδων (μπουζούκι 3χορδο, λαούτο, λάφτα).

Το πρόγραμμα

Στο πρώτο μέρος του προγράμματος θα παρουσιαστούν τραγούδια από τον τελευταίο δίσκο του Ανδρέα Κατσιγιάννη “Εικόνα Αχειροποίητη” σε στίχους του μεγάλου Σκιαθίτη λογοτέχνη Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, ενώ στο δεύτερο μέρος θα περιλαμβάνει τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του Μπάμπη Τσέρτου, του Ανδρέα Κατσιγιάννη αλλά και της Εστουδιαντίνας.

Εισιτήρια

Το εισιτήριο θα κοστίζει 12 ευρώ, ενώ θα γίνεται προπώληση εισιτηρίων 10 ευρώ από το Βιβλιοπωλεία ΆΝΟΔΟΣ και ΛΥΧΝΑΡΙ τα ομαδικά εισιτήρια θα κοστίζουν 10 ευρώ (από 8 άτομα και άνω).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου