ΕΞΟΔΟΣ

Συναυλίες της Βασιλικής Καρακώστα

συναυλίες-της-βασιλικής-καρακώστα-186552

Επιλεγμένες εμφανίσεις ανά την Ελλάδα πραγματοποιεί αυτό το καλοκαίρι η Βολιώτισσα ερμηνεύτρια Βασιλική Καρακώστα.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού που κινείται με άνεση σε διαφορετικά μεταξύ τους είδη, ερμηνεύει παραδοσιακά από το «Τζιβαέρι» και το «Τώρα τα πουλιά», ως τα «Μαύρα μάτια μαύρα φρύδια» του Μάρκου Βαμβακάρη αλλά και την «Αστροπαλιά» τραγούδι που αγαπήθηκε πολύ από τον πρώτο προσωπικό δίσκο της «Η σβούρα και άλλες ιστορίες» σε στίχους και μουσική του Νίκου Πορτοκάλογλου, για να απογειώσει στη συνέχεια με την ερμηνεία της τον «Κηπουρό» του Παύλου Παυλίδη και να περάσει στα «Επικίνδυνα» τραγούδια του δεύτερου προσωπικού της δίσκου του Κωνσταντίνου και της Λυδίας Μπουντούνη.

Το φετινό πρόγραμμα της Βασιλικής Καρακώστα περιλαμβάνει προσωπικές συναυλίες στις 31 Ιουλίου και την 1η Αυγούστου στα Κύθηρα/Αυλέμονας. Στις 8 Αυγούστου η Βασιλική εμφανίζεται στη Χίο, στις 10 Αυγούστου στο Φεστιβάλ της λίμνης Λάδωνα στην Αρκαδία, στις 24 Αυγούστου στο Πήλιο- πλατεία Μακρινίτσας, ενώ στις 20 Σεπτεμβρίου την περιμένει η Αθήνα και το φεστιβάλ Αγίου Δημητρίου.

Επίσης στις 2 Αυγούστου (20.15) η Βασιλική Καρακώστα εμφανίζεται με τους μουσικούς της στο πλευρό του ηπειρώτη μάστορα του κλαρίνου Πετρολούκα Χαλκιά στην τηλεοπτική εκπομπή της ΝΕΡΙΤ «Πάντα ν’ ανταμώνουμε», για να μας παρασύρουν σε μια γιορτή από την Κρήτη ως τον Πόντο και την Ήπειρο. Μια εκπομπή με άρωμα παράδοσης που θα επαναληφθεί και στις 16 Αυγούστου, με παρουσιαστές τη Ρίκα Βαγιάννη και τον Θανάση Αλευρά. Επίσης αυτή την εποχή η Βασιλική Καρακώστα ετοιμάζει τα τραγούδια του επόμενου προσωπικού της δίσκου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου