ΑΛΜΥΡΟΣ

Προσφορές για το σύστημα πυρανίχνευσης έως 25 Απριλίου

προσφορές-για-το-σύστημα-πυρανίχνευ-908264

Ο δήμος Αλμυρού προχωρά σε ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, για το ολοκληρωμένο ευφυές «Σύστημα Έγκαιρης Πυρανίχνευσης για περιοχή των δασών του Δήμου Αλμυρού».

Το Σύστημα που θα αναπτυχθεί θα αξιοποιεί την εικόνα απλών (λειτουργία στο οπτικό ή/και υπέρυθρο φάσμα) καμερών για να ανιχνεύσει έγκαιρα καπνό ή φλόγα και στη συνέχεια θα ειδοποιείται το κέντρο ελέγχου ή οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 52.204,00 ευρώ. Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι την Τρίτη 25/04/2023 και ώρα 15:00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα τεύχη του διαγωνισμού στη Διαδικτυακή Πύλη www.promitheus.gov.gr και στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλμυρού almyros-city.gr.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν: α) φυσικά ή νομικά πρόσωπα, β) ενώσεις προμηθευτών που υποβάλλουν κοινή προσφορά, γ) συνεταιρισμοί, δ) κοινοπραξίες προμηθευτών που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα ή σε άλλο κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) ή σε τρίτες χώρες, που έχουν υπογράψει τη Συμφωνία Δημοσίων Συμβάσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου.

Η προθεσμία περάτωσης του έργου είναι δώδεκα μήνες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου