ΑΛΜΥΡΟΣ

Σκληρό «διαζύγιο» μεταξύ ιδιοκτήτη και ενοικιάστριας ακινήτου στον Αλμυρό

σκληρό-διαζύγιο-μεταξύ-ιδιοκτήτη-κ-909262

Πιάστηκαν στα χέρια και κατέληξαν και οι δύο διαδοχικά στο Αυτόφωρο

Η δικαστηριακή καθημερινότητα έχει αποδείξει πως οι αντιδικίες μεταξύ ενοικιαστών και ιδιοκτητών ακινήτων είναι από τις πιο «σκληρές», όπως των διαζυγίων με αντιδικία ή της επιμέλειας των παιδιών, καθώς οι δύο πλευρές «βγάζουν τα εσώψυχά τους», γιατί διακυβεύονται οικονομικά μεγέθη και μάλιστα σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο. Μια από τις πολλές υποθέσεις είναι και αυτή που εκτυλίχθηκε την Δευτέρα στον Αλμυρό.

Στα άκρα έφτασε η διαμάχη ενός ιδιοκτήτη κατοικίας στον Αλμυρό και της 23χρονης μισθώτριας από την Βουλγαρία. Η απόφαση του 45χρονου ιδιοκτήτη να της ζητήσει να αποχωρήσει από την κατοικία του, δηλώνοντας πως το ακίνητο πωλείται, τους οδήγησε σε σύγκρουση. Σύμφωνα με πληροφορίες οι διαφορές τους ήταν οικονομικές, ενώ όπως έγινε γνωστό, ο ιδιοκτήτης φέρεται να ενημερώθηκε ότι στο σπίτι διέμεναν και άλλα άτομα.

Η αντιδικία τους φέρεται να εστιάζεται σε οικονομικές αξιώσεις και καταγγελία μισθωτικής σύμβασης, αλλά έφτασαν σε σημείο να πιαστούν στα χέρια.

«Πάρτο απόφαση, το σπίτι πουλήθηκε, φύγε», είπε ο ιδιοκτήτης στην μισθώτρια και ξέσπασε «θύελλα», με το περιστατικό να διαδραματίζεται την Δευτέρα το μεσημέρι.

Κατέληξαν στο τμήμα αλληλομηνυόμενοι και χθες κάθισαν εναλλάξ στο «σκαμνί» του Αυτοφώρου.

Ο 45χρονος κατηγόρησε την νεαρή ενοικιάστρια ότι του επιτέθηκε και τον χτύπησε, ενώ προκάλεσε και φθορές στο σπίτι, σκίζοντας σίτα παραθύρου. Η 23χρονη τον κατήγγειλε για εξύβριση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Όπως η ίδια είπε, της έσκισε την μπλούζα με δόλο και με αποτέλεσμα να φανεί το στήθος της, ενώ την εξύβρισε χυδαία προσβάλλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ανέβαλε για σήμερα την εκδίκαση της υπόθεσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου