ΑΛΜΥΡΟΣ

Σε ημερίδα για τις κοινωνικές δεξιότητες και τις δεξιότητες ζωής ο Δήμαρχος Αλμυρού

σε-ημερίδα-για-τις-κοινωνικές-δεξιότη-908748

Το παρών στην ημερίδα που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» έδωσε ο Δήμαρχος Αλμυρού, Βαγγέλης Χατζηκυριάκος.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, στο 31ης Διοργάνωσης Balkans Money Show, με τίτλο: «Κοινωνικές Δεξιότητες – Δεξιότητες Ζωής (Soft Skills) για Στελέχη Διοίκησης (Ομαδοσυνεργατικότητα, Διαπραγματεύσεις, Ηγεσία)».

Ο Δήμος Αλμυρού εκπροσωπήθηκε από τον Δήμαρχο κ. Ευάγγελο Χατζηκυριάκο, την Αντιδήμαρχο κα Αρετή Μπέη και την Γενική Γραμματέα κα Ανδρονίκη Κυριτσά.

Στα πλαίσια της θεματολογίας της Ημερίδας, ο Δήμαρχος Αλμυρού ανέλυσε τους όρους της ενεργειακής δημοκρατίας και δικαιοσύνης, καθώς και τον ρόλο που καλείται να διαδραματίσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση για την επίτευξη της ενεργειακής ανεξαρτησίας στα πλαίσια της πράσινης μετάβασης.

Παράλληλα, παρουσίασε τον τρόπο που εφαρμόζεται το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα POWERPOOR στον Δήμο Αλμυρού μέσα από την προσωποποιημένη έκθεση της Συμβουλευτικής Δράσης για την Ενεργειακή Επάρκεια των Νοικοκυριών σε συνεργασία με το Δίκτυο Πόλεων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου