ΑΛΜΥΡΟΣ

Αθώος για επίθεση κατά γείτονά του 41χρονος στην Αγ. Τριάδα Αλμυρού

αθώος-για-επίθεση-κατά-γείτονά-του-41χρο-851886

Δεν αποδείχτηκε ότι τον χτύπησε με μαχαίρι, για αγροτικές διαφορές που είχαν

Αθώος κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ένας 41χρονος, που ήταν κατηγορούμενος για απλή σωματική βλάβη, εξύβριση και οπλοχρησία, μετά την επίθεσε σε βάρος 68χρονου γείτονά του, στην Αγία Τριάδα Αλμυρού.

Το επεισόδιο σημειώθηκε σε αγροτική περιοχή στις 29 Δεκεμβρίου. Χθες ο 41χρονος δικάστηκε από το Αυτόφωρο, ωστόσο, δεν αποδέχθηκε πως τραυμάτισε τον 68χρονο με το μαχαίρι. Ο κατηγορούμενος στην απολογία του παραδέχτηκε ότι διαπληκτίστηκε με τον γείτονά του, τόνισε όμως ότι δεν τον τραυμάτισε με το μαχαίρι, γιατί πάνω στον καβγά του έπεσε από τα χέρια.

Παραδέχθηκε, επίσης ότι τον εξύβρισε και επισήμανε ότι ο καβγάς ξεκίνησε όταν ο 68χρονος του ζήτησε να μαζέψει χώματα που έχει ρίξει μετά από αγροτικές εργασίες που πραγματοποίησε στο χωράφι του. Ο 41χρονος αρνήθηκε να τα μαζέψει, με αποτέλεσμα να οξυνθούν τα πνεύματα και να μαλώσουν.

Ο μηνυτής παραβρέθηκε επίσης στο δικαστήριο. Ο 68χρονος στην κατάθεσή του ανέφερε πως ο κατηγορούμενος του επιτέθηκε με το μαχαίρι και τον τραυμάτισε ελαφρά στο αριστερό χέρι, κάτι που, όμως, τελικά δεν αποδείχθηκε, με αποτέλεσμα ο κατηγορούμενος να κηρυχθεί αθώος από το δικαστήριο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου