ΑΛΜΥΡΟΣ

Αποχώρησε ο Πελεκάνος από τον ΓΣ Αλμυρού

αποχώρησε-ο-πελεκάνος-από-τον-γσ-αλμυρ-861107

Από την ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού αποχώρησε ο Μιχάλης Πελεκάνος για προσωπικούς λόγους και για το καλό και των δύο πλευρών, και του παίκτη και της ομάδας.

Κάποια προσωπικά προβλήματα του πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή, χωρίς να υπάρχει κάποιο οικονομικό θέμα στη μέση, όπως τονίζουν οι άνθρωποι της ομάδας, έφεραν τη λύση συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, με τον 41χρονο μπασκετμπολίστα να κάνει την τελευταία του εμφάνιση στο ματς της προηγούμενης Πέμπτης με την Ανόρθωση, καταγράφοντας 15 πόντους και 21 (!) ριμπάουντ, κάνοντας για πολλοστή φορά τη διαφορά.

Από δω και πέρα ο Αλμυρός θα κοιτάξει να καλύψει το κενό στο ρόστερ και οι υπεύθυνοι προσανατολίζονται να αποκτήσουν έναν ψηλό, αφού για τα γκαρντ υπάρχει η εναλλακτική λύση του Σερμέτη. Ο αριστερόχειρας Βολιώτης παίκτης, που τελευταία του ομάδα ήταν ο Ελευθεριακός, προπονείται εδω και καιρό με την ομάδα του Παναγιώτη Νάνη και θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του τις επόμενες μέρες.

Από κει και πέρα ανησυχία υπάρχει για τον σπάνιο τραυματισμό στο ματς με την Ανόρθωση του Παπούλια, ο οποίος υπέστη μετά από σύγκρουση με συμπαίκτη του κάταγμα στον θυρεοειδή χόνδρο του λάρυγγα και αιμάτωμα στη φωνητική χορδή, που του κόστισε για κάποιες ώρες τη φωνή του. Ο παίκτης παρακολουθείται συνεχώς από τους γιατρούς του Νοσοκομείου Βόλου και θα αποφασιστεί αν θα χρειαστεί να κάνει κάποια επέμβαση, με την ελπίδα όλων να είναι να μη χρειαστεί να γίνει αυτό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου