ΑΛΜΥΡΟΣ

Ξεκινούν τα προγράμματα Άθληση για Ολους στον Αλμυρό

ξεκινούν-τα-προγράμματα-άθληση-για-ολ-776364

Από τον Δήμο Αλμυρού ανακοινώθηκε πως ξεκινά η λειτουργία των Προγραμμάτων Άθληση για όλους του έτους 2020-2021. Στο πρόγραμμα του Δήμου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι κάτοικοι (ενήλικες και παιδιά) ανεξαρτήτως ηλικίας.

Τα προγράμματα που θα υλοποιηθούν είναι τα ακόλουθα:

  1. Άσκηση στην Προσχολική ηλικία, για παιδιά ηλικίας 4-6 ετών.
  2. Άσκηση στην εφηβική ηλικία, για παιδιά ηλικίας 13-18 ετών.
  3. Άσκηση ενηλίκων, ηλικίας 19 και άνω
  4. Άσκηση στην Τρίτη ηλικία, ηλικίας 65 και άνω.

Τα προγράμματα, όσο διαρκούν τα έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό και την αποφυγή διασποράς του νέου κορονοϊού, τα μαθήματα θα υλοποιούνται με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης.

Για την έγγραφή σε κάποιο από τα τμήματα αθλητισμού, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση σχετικής αίτησης που διατίθεται από το γραφείο του Αθλητικού Τμήματος του Δήμου ή στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Η υποβολή της αίτησης πρέπει να συνοδεύεται από φωτογραφία και ιατρική βεβαίωση.

Η συμμετοχή στα αθλητικά προγράμματα στοιχίζει 10€ μηνιαίως, με έκπτωση 20% σε άτομα ΑΜΕΑ≥ 67%, ανέργους, παιδιά ανέργων και πολύτεκνους, τα χρήματα θα καταβάλλονται εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του τρέχοντος μηνός.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με το γραφείο του Αθλητικού Τμήματος του Δήμου που βρίσκετε στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου, στα τηλέφωνα 2422 3 50269 και 2422 3 50232.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου