ΑΛΜΥΡΟΣ

Σκηνές χολιγουντιανής ταινίας προχθές το βράδυ στην ΠΑΘΕ

σκηνές-χολιγουντιανής-ταινίας-προχθ-782131

Πληρώματα περιπολικών της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας καταδίωξαν και ακινητοποίησαν οδηγό αγροτικού, που σκόρπισε πανικό ακολουθώντας αντίθετη πορεία και προκάλεσε τριπλό τροχαίο

Σκηνές χολιγουντιανής ταινίας εκτυλίχθηκαν προχθές Τρίτη το βράδυ στην ΠΑΘΕ, στο ρεύμα προς Αθήνα. Πρωταγωνιστής οδηγός αγροτικού οχήματος, ο οποίος φέρεται να βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και δεν δίστασε να οδηγήσει αντίθετα στην εθνική, προκειμένου να διαφύγει έλεγχο. Προκάλεσε τριπλή σύγκρουση οχημάτων πριν συλληφθεί από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Μαγνησίας, που τον καταδίωξαν.

Η τρελή πορεία του αγροτικού οχήματος ξεκίνησε λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ προχθές Τρίτη. Ο οδηγός, βουλγαρικής υπηκοότητας, πήρε το αυτοκίνητο του εργοδότη του και ακολούθησε πορεία με κατεύθυνση τη Λαμία. Πλησιάζοντας στα διόδια της Πελασγίας και παρατηρώντας περιπολικά της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας θέλησε να διαφύγει τον έλεγχο. Σταμάτησε, έσβησε τα φώτα και έκανε αναστροφή οδηγώντας αντίθετα στην εθνική οδό.

Οδηγοί που κινούνταν εκείνη την ώρα στην ΠΑΘΕ είδαν το αγροτικό να έρχεται κατά πάνω τους. Αρχικά το αγροτικό συγκρούστηκε με ΙΧΕ αυτοκίνητο, αλλά δεν σταμάτησε. Συνέχισε την τρελή κούρσα. Συναντήθηκε μετωπικά με ένα ακόμη ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος, ο οποίος επιχείρησε να αποφύγει τη σύγκρουση με το αγροτικό και τελικώς συγκρούστηκε με φορτηγό και κατέληξε στις προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Ο οδηγός το τρελού αγροτικού δεν πτοήθηκε. Συνέχισε τη διαδρομή του και μόλις έφθασε στον κόμβο της Πελασγίας βγήκε από την εθνική με κατεύθυνση το χωριό. Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ τον συνέλαβαν, ενώ πέραν των ποινικών κυρώσεων, του επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο 600 ευρώ για τη μη τήρηση μέτρων κατά του COVID-19.

Οπως έγινε γνωστό, ο δράστης δεν είχε παρά αμυχές μολονότι το αγροτικό είναι σχεδόν διαλυμένο. Στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας διακομίστηκε ο 55χρονος οδηγός του ΙΧΕ αυτοκινήτου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου