ΑΛΜΥΡΟΣ

Μία ημέρα την εβδομάδα θα λειτουργούν τα Σφαγεία Αλμυρού και Ανάβρας

μία-ημέρα-την-εβδομάδα-θα-λειτουργούν-748741

Ο Δήμαρχος Αλμυρού, Δημήτρης Εσερίδης, πραγματοποίησε την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου, συνάντηση στο γραφείο του, με τον Αντιδήμαρχο Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Πρόεδρο Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλμυρού, κ. Ευάγγελο Καλαντζή, τον εκπρόσωπο του Κτηνιατρικού Τμήματος, της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Μαγνησίας και ΠΕ Σποράδων, κ. Παντελή Καταραχιά και τους εκπροσώπους των εκδοροσφαγέων, κ.κ. Ηλία Μπουκώρο και Τριαντάφυλλο Τσανή.

Κυρίαρχο θέμα της συζήτησης αποτέλεσαν τα σφαγεία Αλμυρού και Ανάβρας, τα οποία λόγω της έλλειψης προσωπικού στο Κτηνιατρικό Τμήμα Μαγνησίας, της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Μαγνησίας και ΠΕ Σποράδων, θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα λειτουργίας.

Για το λόγο αυτό, ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους κρεοπώλες, παραγωγούς (κτηνοτρόφους) και εμπόρους, ότι τα σφαγεία από την προσεχή Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018, θα λειτουργούν 2 φορές την εβδομάδα, και πιο συγκεκριμένα, τα Σφαγεία Αλμυρού κάθε Τρίτη και Πέμπτη, ενώ τα Σφαγεία Ανάβρας, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου