ΑΛΜΥΡΟΣ

Συνάντηση του Δημ. Εσερίδη με τους μαθητές Ειδικού Σχολείου

συνάντηση-του-δημ-εσερίδη-με-τους-μαθη-656495

Κατανόηση στα προβλήματα των μαθητών δήλωσε η δημοτική αρχή

Τη δέσμευση ότι θα εξετάσει όλα τα προβλήματα που δυσχεραίνουν τη μετακίνηση ατόμων με κινητικά προβλήματα στην πόλη έδωσε χθες ο δήμαρχος Αλμυρού, Δημήτρης Εσερίδης, στους μαθητές του Ειδικού Σχολείου Αλμυρού.

Ο δήμαρχος δέχτηκε χθες στο γραφείο του τους μαθητές του σχολείου, οι οποίοι διατύπωσαν μία σειρά από ερωτήματα για την κατάσταση του οδικού δικτύου και τις δυσκολίες στις μετακινήσεις τους.

Ο δήμαρχος Αλμυρού έδειξε κατανόηση στα προβλήματα των μαθητών και είπε ότι θα τα εξετάσει, ενώ προσφέρθηκε να αναλάβει ο δήμος τα έξοδα εκδρομής.

Αναλυτικά, οι μαθητές διαμαρτυρήθηκαν στο δήμαρχο ότι τα πεζοδρόμια έχουν λακκούβες και εμπόδια που δυσκολεύουν τις μετακινήσεις τους. Είπαν ότι δεν μπορούν να κινηθούν πάνω στα πεζοδρόμια και ζήτησαν λύσεις γι’ αυτό.

Οι μαθητές επισήμαναν ότι δεν υπάρχουν ράμπες στον Αλμυρό, ενώ μεταξύ άλλων έθεσαν και το θέμα της προσβασιμότητας ατόμων με κινητικά προβλήματα σε μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση. Ο κ. Εσερίδης είπε ότι θα είναι στο πλευρό των μαθητών. Υπογράμμισε ότι η δημοτική αρχή θα είναι πάντοτε δίπλα στους μαθητές σε ό,τι ζητήσουν. Μεταξύ των άλλων, υποσχέθηκε να αποκαταστήσει το θερμοκήπιο του σχολείου και να φυτέψει τα λουλούδια των μαθητών στα πάρκα.

Ο δήμαρχος επαίνεσε στη συνέχεια το έργων των εκπαιδευτικών και ευχήθηκε στους μαθητές να φτάσουν και να ξεπεράσουν το επίπεδο μόρφωσή τους.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου