ΑΛΜΥΡΟΣ

Αύξηση της κίνησης στα Σφαγεία

αύξηση-της-κίνησης-στα-σφαγεία-557110

Σε Αλμυρό και Ανάβρα κατά την περίοδο του Πάσχα

Αύξηση στα σφάγια κατά 30%, όπως και στα αντίστοιχα έσοδα, παρουσίασαν τα Σφαγεία Αλμυρού και Ανάβρας, κατά την περίοδο του Πάσχα.

Οπως σημειώνει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Μιχάλης Μακρής «σε σχέση με το περσινό Πάσχα, φέτος, τα αμνοερίφια και τα υπόλοιπα σφάγια που πέρασαν από τα Σφαγεία Αλμυρού και Ανάβρας, παρουσίασαν αύξηση 30%. Αυτό, αναλυτικά, σε εισπράξεις μεταφράζεται σε 14.000 ευρώ έσοδα το φετινό Πάσχα, όταν πέρυσι είχαν ανέλθει σε 9.300 ευρώ».

Οι μειώσεις που έγιναν στο τιμολόγιο των Σφαγείων Αλμυρού και Ανάβρας, λειτούργησαν θετικά για την τόνωση της κίνησης.

Οπως τονίζει ο κ. Μακρής «σίγουρα, αυτή η αύξηση στην κίνηση των Σφαγείων μαρτυρά το νοικοκύρεμα που έχουμε πετύχει και πλέον γινόμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στα τιμολόγια των άλλων Σφαγείων του Νομού Μαγνησίας. Θα ήθελα, με την ευκαιρία που μου δίνεται να ευχαριστήσω τους κτηνοτρόφους, οι οποίοι επέλεξαν τα Σφαγεία του Δήμου Αλμυρού, καθώς και την εμπιστοσύνη που μας υπέδειξαν. Η αύξηση στην κίνηση, μας υποχρεώνει να τα αναβαθμίσουμε ακόμα περισσότερο στη συνείδηση των παραγωγών και κρεοπωλών της περιοχής μας και όχι μόνο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου