ΑΛΜΥΡΟΣ

Ενέργειες ωρίμανσης για το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου

ενέργειες-ωρίμανσης-για-το-ανοιχτό-κ-29495

Διαγωνισμός με ανοιχτή διαδικασία για την εκπόνηση μελέτης

Διαγωνισμό μέσω ανοιχτής διαδικασίας προκήρυξε η δημοτική αρχή Αλμυρού για την εκπόνηση μελέτης με τίτλο «Ενέργειες ωρίμανσης της πράξης Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου».

Ο προϋπολογισμός του έργου 46.712,53 ευρώ. Το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020».

Θα χρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από εθνικούς πόρους, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ, μέχρι τις 3 Μαΐου ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00.

Το έργο δρομολογήθηκε επί δημαρχίας Δημήτρη Εσερίδη. Ηταν το μοναδικό που εγκρίθηκε σε επίπεδο Μαγνησίας.

Αναλυτικά περιλαμβάνει δράσεις σχετικά με:

– Την ανάπλαση του δημόσιου χώρου στο ιστορικό, διοικητικό και οικονομικό κέντρο της πόλης του Αλμυρού. Ειδικότερα η περιοχή εφαρμογής περιλαμβάνει τους πιο εμπορικούς και κεντρικούς δρόμους της πόλης που είναι η Ερμού, η Αθηνάς, η Ανθέων, η Οθρυος, η Δημ. Γρηγοριάδου, η Αθηνών.

– Την εγκατάσταση συστημάτων «έξυπνης πόλης», όπως σύστημα ασύρματης πρόσβασης, ηλιακά παγκάκια, ηλιακό φορτιστή για κινητές συσκευές, ηλιακό στύλο για τη φόρτιση κινητών συσκευών μέσω θυρών USB και διασύνδεσης στο internet.

– Παρεμβάσεις στις όψεις συμμετεχόντων καταστημάτων, με σκοπό την αναβάθμιση και αισθητική τους ενοποίηση.

Η πράξη υλοποιείται από τον Δήμο Αλμυρού σε συνεργασία το Επιμελητήριο Μαγνησίας, με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης – ΕΤΠ. Είναι μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία για την εμπορική αγορά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου