ΑΛΜΥΡΟΣ

Εκανε ξανά το… θαύμα του

εκανε-ξανά-το-θαύμα-του-1031983

Για τη μικρή Μαρία από τον Αλμυρό που πάσχει από σπάνια ασθένεια

Το… θαύμα της για μία ακόμη οικογένεια από τον Αλμυρό έκανε η Πανελλήνια Φιλανθρωπική Δράση «Θαύμα». Το νέο… θαύμα αφορούσε στην υποστήριξη της μικρής Μαρίας που πάσχει από σπάνια ασθένεια για την αγορά εξοπλισμού που χρειάζεται για την υποστήριξή της,

Το αίτημα αφορούσε αγορά ιατρικού εξοπλισμού αξίας 10.400€, (αφαιρώντας την συμμετοχή του ΕΟΠΠΥ).

Στις 14 Νοεμβρίου η οικογένεια αιτήθηκε, μετά από υπόδειξη του θεράποντος ιατρού, την αγορά εξοπλισμού για την στήριξη της υγείας της 15 μηνών κόρης τους, την μικρή Μαρία, που πάσχει από την σπάνια ασθένεια, Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία Τύπου 1. Με την βοήθεια των παραπάνω, το παιδί θα μπορεί να μετακινείται εντός και εκτός της οικίας και να στηρίζεται, ώστε να βελτιωθεί η υγεία της αλλά και η καθημερινή ποιότητα ζωής της.

Η έκκληση βοήθειας μέσω των social, της τηλεόρασης και των μέσων ενημέρωσης, είχε τεράστια ανταπόκριση από την πρώτη στιγμή.

Έγινε άμεσα η παραγγελία του εξοπλισμού και πριν τις γιορτές η οικογένεια παρέλαβε το πρώτο μέρος του, καθώς έρχεται τμηματικά από το εξωτερικό.

Φυσικά, αυτό δεν θα ήταν δυνατό χωρίς τη συνεισφορά και την υποστήριξη του κόσμου.

«Το διοικητικό συμβούλιο και όλα τα μέλη του Συλλόγου, ευχαριστούμε θερμά, τους συμπολίτες μας Βολιώτες άλλα και τους πολίτες από όλα τα μέρη της χώρας μας, που στήριξαν την μικρή μας Μαρία!!!

Εξαιρετικά μεγάλη όμως, ήταν η στήριξη των πολιτών του Αλμυρού, που συνέβαλαν πολύ σημαντικά, στην ενίσχυση των περαιτέρω εξόδων της οικογένεια της μικρής συνδημότισσάς τους Μαρίας.

Τοπική Αυτοδιοίκηση, Σχολεία, Σύλλογοι Γονέων και κηδεμόνων, Επιχειρήσεις, Τοπικοί Σύλλογοι του Αλμυρού και της γύρω περιοχής, δημιούργησαν ισχυρή αλυσίδα αγάπης στον τόπο τους, μέσα σε 15 μέρες!!! Αποκορύφωμα, η εκδήλωση στήριξης στις 2 Ιανουαρίου στο Αρχοντικό Κουρί. Στην συσπείρωση όλης της περιοχής για το καλό της μικρής μας Μαρίας βοήθησαν εθελοντικά τέσσερις άνθρωποι.

Ευχαριστούμε θερμά, την Ράνια Γουρναροπούλου, την Βάσω Δημητρόβα , την Αλεξία Καζαντή και τον Απόστολο Μπίκο, για την τόσο σημαντική συμβολή τους.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Αλμυρός στηρίζει την Πανελλήνια Φιλανθρωπική Δράση «Θαύμα» τόσο δυνατά, καθώς πριν από 1,5 χρόνο αγοράσαμε ένα ηλεκτρικό αμαξίδιο για 31χρονο στην Σούρπη αξίας 6500€!!! Με το σύνθημα μας, «Πίστεψε, Ζήσε, Γίνε το Θαύμα, κάποιος εκεί έξω το περιμένει…», ξεκινάμε από σήμερα μια νέα εκστρατεία αλληλεγγύης, για τα υπόλοιπα αιτήματα που περιμένουν την σειρά υποστήριξης τους, από το θαύμα», αναφέρεται σε ανακοίνωση της δράσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου