ΑΛΜΥΡΟΣ

Eσερίδης: Καμία παράταση στη μιζέρια

eσερίδης-καμία-παράταση-στη-μιζέρια-988951

Προσκλητήριο του υποψηφίου δημάρχου προς τους πολίτες του Αλμυρού

Ο Δημήτρης Εσερίδης, πρώην και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Αλμυρού, ήταν από τους πρώτους που κατέθεσε προχθές τον συνδυασμό του «Αλμυρός – Ευθύνη και Δημιουργία» ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης τον ερχόμενο Οκτώβριο, το οποίο αποτελείται από 133 υποψηφίους (52 γυναίκες – 81 άνδρες), με εκπροσώπηση και στις τέσσερις δημοτικές ενότητες του καλλικρατικού δήμου και στο 100% των δημοτικών τοπικών κοινοτήτων.

Εχοντας διευρύνει τους δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πολίτες, κάτι που αποτυπώνεται και στην «ανθρωπογεωγραφία» του ψηφοδελτίου του, όπως λένε οι συνεργάτες του, ο κ. Εσερίδης στοχεύει τον επόμενο μήνα και μέχρι την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία να επισκεφτεί εκ νέου όλες τις δημοτικές ενότητες, προκειμένου να παρουσιάσει το στρατηγικό σχέδιο που έχει εκπονήσει η παράταξή του για την ισόρροπη ανάπτυξη του δήμου.

Παράλληλα, σε μήνυμά του με αφορμή την κατάθεση του ψηφοδελτίου ο κ. Εσερίδης και αναφερόμενος στο διακύβευμα των εκλογών καλεί τους πολίτες να μην «επιλέξουν τη μιζέρια και την απραξία» αναφέροντας:

«Στις 8 Οκτωβρίου θα κληθούμε να αποφασίσουμε για την πορεία που θα ακολουθήσει στα επόμενα πέντε χρόνια ο Δήμος μας. Καλούμαστε να επιλέξουμε αν θα επιτρέψουμε να δοθεί παράταση στη μιζέρια, την απραξία, τη στασιμότητα και την απαξίωση των θεσμών ή αν θα δώσουμε μια ευκαιρία στον τόπο μας να ορθοποδήσει και στους πολίτες του να προοδεύσουν. Με βαθύ αίσθημα ευθύνης, πίστη στις δυνάμεις μας και αυτογνωσία ως προς τις ικανότητές μας καταθέτουμε σήμερα το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού στην κρίση των δημοτών του Αλμυρού για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Καταρτίσαμε έναν συνδυασμό πραγματικά και ουσιαστικά ανεξάρτητο, ευρείας σύνθεσης και κοινής αποδοχής, με ανθρώπους από κάθε κοινωνική και επαγγελματική ομάδα, υπεύθυνους στη δουλειά τους, αναγνωρίσιμους στο χώρο τους και τον κοινωνικό τους περίγυρο.

Παράλληλα με την εκ νέου υποψηφιότητα των εμπείρων στελεχών, δόθηκε ιδιαίτερο βάρος στη νέα γενιά και ανανεώθηκε σε μεγάλο βαθμό το ψηφοδέλτιό μας, διότι πιστεύουμε πως η ανάταξη του Δήμου μας αφορά πρώτα και κύρια τους νέους ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν και να προκόψουν στον τόπο τους. Απόφασή μας είναι να δουλέψουμε με σύστημα, οργάνωση και προγραμματισμό, με γνώμονα τις αξίες της ισονομίας και της αξιοκρατίας, με σχέδιο ρεαλιστικό και άμεσα εφαρμόσιμο, ώστε να βγάλουμε τον τόπο μας από το τέλμα και τη στασιμότητα και να τον θέσουμε σε στέρεες βάσεις ανάπτυξης και δημιουργίας.

Οι υποψήφιες και υποψήφιοί μας είναι οι ίδιες και οι ίδιοι που εγγυώνται με τον καλύτερο τρόπο πως η εντολή που διεκδικούμε, να δημιουργήσουμε έναν Δήμο σύγχρονο, ανθρώπινο, αποτελεσματικό αλλά και αξιόπιστο στη λειτουργία του, θα γίνει χειροπιαστή πραγματικότητα. Καλούμε όλες και όλους τις συνδημότισσες και τους συνδημότες να εμπιστευτούν αυτούς που ξέρουν πως θα πολιτευτούν με συνέπεια, διαφάνεια, ήθος και εντιμότητα.

Είμαστε βέβαιοι πως θα το πράξουν. Καλύτερες μέρες έρχονται για τον τόπο μας».

Επιμέλεια: ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου