ΤΟΠΙΚΑ

Θρήνος για τη Βάγια Κουκλουμπέρη

θρήνος-για-τη-βάγια-κουκλουμπέρη-327806

Με τον πλέον επώδυνο τρόπο «χτυπήθηκε» η οικογένεια του γνωστού συνδικαλιστή στον χώρο της ΑΓΕΤ και γραμματέα της Ενωσης Πολυτέκνων Μαγνησίας Βάιου Κουκλουμπέρη, ο οποίος θρηνεί την απώλεια της συζύγου του Βάγιας, σε ηλικία 60 ετών.

Η άτυχη γυναίκα τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Παρά τις εκκλήσεις των δικών της ανθρώπων εξέφραζε επιφυλάξεις αναφορικά με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, μολονότι όλοι οι οικείοι της έχουν εμβολιαστεί.

Πριν από μία περίπου εβδομάδα μολύνθηκε από τον ιό. Η επιδείνωση της υγείας της ήταν ραγδαία. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου και παρέμεινε σε νοσηλεία, καθώς ο κορονοϊός προκάλεσε στον οργανισμό της σοβαρές επιπλοκές. Νοσηλευόταν σε θάλαμο αρνητικής πίεσης. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών η άτυχη 60χρονη εξέπνευσε βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένειά της. Η κατάσταση της υγείας της ήταν επιβαρυμένη. Ο κορονοϊός έδωσε το «τελειωτικό χτύπημα».

Συγκλονισμένοι οι δικοί της άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα την ξαναδούν.

Η Βάγια Κουκλουμπέρη ήταν υπόδειγμα συζύγου και μητέρας. Στήριγμα στην οικογένειά της. Ανθρωπος ζωντανός, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Ενεργός πολίτης με ανησυχίες για τα κοινά, στήριξε και προσέτρεχε όποιον είχε ανάγκη.

Ακόμη και όταν αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας ποτέ δεν το έβαλε κάτω. Είχε πάντα στήριγμα δίπλα της τον σύζυγό της και τα παιδιά της.

Το άγγελμα του θανάτου της έχει συγκλονίσει φίλους και γνωστούς.

Με τον πλέον συγκλονιστικό τρόπο την αποχαιρέτησε μέσω των social media ο σύζυγός της.

«Ενα γιατί από το πρωί αγαπημένη μου Βάγια με βασανίζει. Με αφήνεις μόνο μετά από σαράντα ολόκληρα χρόνια. Ζήσαμε όμορφες, αλλά και δύσκολες στιγμές και όλες τις ξεπεράσαμε μαζί. Μου χάρισες τέσσερα υπέροχα παιδιά και έναν εγγονό που δεν πρόλαβες να τον γνωρίσεις. Καλό σου ταξίδι, καλό παράδεισο, καλή αντάμωση στη γωνία των αγγέλων. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου με το χαμόγελό σου. Οι άνθρωποί μας πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχνούμε, θα είσαι αθάνατη στη μνήμη μου», έγραψε ο Βάιος Κουκλουμπέρης.

Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα, Πέμπτη, στις 11 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγ. Λαζάρου, στο νέο κοιμητήριο.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου