LIFE STYLE

Δίγαμη η Άμπερ Χερντ – Με γυναίκα ο άλλος γάμος

δίγαμη-η-άμπερ-χερντ-με-γυναίκα-ο-άλλ-841533

Ακόμη μια βόμβα “έσκασε” σήμερα σχετικά με το πολύκροτο διαζύγου του Τζόνι Ντεπ με την κατά 22 χρόνια νεότερή του -και δηλωμένη bisexual.

Τρίτο πρόσωπο “θέλουν” να κρύβεται πίσω από τον χωρισμό του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ, όμως όχι αυτό που νομίζεις.

Εντάξει, ο γάμος του διάσημου ζεύγους δεν πρέπει να ήταν και ο πιο ήρεμος που έχουμε δει. Το αλκοόλ και οι άλλες “εξαρτήσεις” -που οι κακές γλώσσες θέλουν να είναι αυτό που τους ένωσε αρχικά- δεν “βοηθούν” στις εντάσεις.

Όμως, τώρα, με τον χωρισμό και το σκάνδαλο που ξέσπασε όταν η ’Αμπερ κατηγόρησε ανοιχτά τον Τζόνι ότι την έδερνε και την κακοποιούσε λεκτικά, συναισθηματικά και σωματικά σε όλη τη διάρκεια του 15μηνου γάμου τους, προέκυψαν κι άλλα “λαβράκια”.

Μία θεωρία θέλει τη Χερντ, η οποία ουδέποτε είχε κρύψει την αδυναμία της και προς το γυναικείο φύλο να “γλυκοκοιτάζει” την Κάρα Ντελεβίν, γεγονός που έκανε τον Ντεπ έξαλλο -άσχετο αν γνώριζε την “ιδιαιτερότητα” από πριν.

Μια δεύτερη όμως, νέα θεωρία, θέλει την Άμπερ Χερντ παντρεμένη με γυναίκα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “The Mirror”, η Άμπερ Χερντ θεωρούσε τον εαυτό της παντρεμένη με την Τάσια βαν Ρι (Tasya Van Ree), από το 2011. Τότε ο γάμος ομοφυλοφίλων δεν ήταν νόμιμος και η τελετή πραγματοποιήθηκε ιδιωτικά στη Νέα Υόρκη ενώπιων λιγοστών προσκεκλημένων, στους οποίους ζήτησαν να κρατήσουν το γεγονός επτασφράγιστο μυστικό.

Εξαιτίας της μη νομιμότητας της τελετής, η Άμπερ δεν χρειάστηκε να πάρει διαζύγιο από την Τάσια, όμως οι σχέσεις ανάμεσα στις δυο γυναίκες δεν σταματησαν ποτέ με αποτέλεσμα από το 2014 και μετά, που έκαναν και πολλές κοινές δημόσιες εμφανίσεις, ο Τζόνι να αντιληφθεί ότι τελικά δεν ήταν και τόσο “άνετος” με την όλη κατάσταση όπως νόμιζε…

Ε.. το ένα πράγμα έφερε το άλλο και το σκάνδαλο ξέσπασε.

Αλήθεια ή όχι, το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει συνέχεια, ενώ λέγεται ότι μετά τον χωρισμό, στην αγκαλιά της Τάισα έχει ζητήσει παρηγοριά η ’Αμπερ.

Δίγαμη η Άμπερ Χερντ -Με γυναίκα ο  άλλος  γάμος

womenonly.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου